Τετάρτη 31 Δεκεμβρίου 2025
weather-icon 21o
Ο Πλατινί παραμένει πρόεδρος της UEFA ως το 2015

Ο Πλατινί παραμένει πρόεδρος της UEFA ως το 2015

Πρόεδρος της UEFA ως το 2015 θα συνεχίζει να είναι ο Μισέλ Πλατινί, ο οποίος έτρεχε... μόνος του στην κούρσα για τον προεδρικό θώκο της ευρωπαϊκής ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας στις εκλογές που πραγματοποιήθηκαν την Τρίτη στο Παρίσι.

Πέππας Παναγιώτης

Πρόεδρος της UEFA ως το 2015 θα συνεχίζει να είναι ο Μισέλ Πλατινί, ο οποίος έτρεχε… μόνος του στην κούρσα για τον προεδρικό θώκο της ευρωπαϊκής ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας στις εκλογές που πραγματοποιήθηκαν την Τρίτη στο Παρίσι.

Οι εκλογές έγιναν κατά τη διάρκεια της 35ης τακτικής συνέλευσης του Σώματος της ευρωπαϊκής ομοσπονδίας ποδοσφαίρου.

Ο Πλατινί ήταν ο μόνος υποψήφιος η επανεκλογή του να είναι απλά τυπική διαδικασία. Μάλιστα δεν χρειάστηκε να γίνει καν ψηφοφορία.

Μόλις ανακοινώθηκε ότι δεν υπάρχει άλλος υποψήφιος για την προεδρία, όλοι οι εκπρόσωποι των ομοσπονδιών μελών σηκώθηκαν και χειροκρότησαν τον Πλατινί.

Το «παρών» έδωσαν και τα 53 μέλη της UEFA, όπως επίσης ο πρόεδρος της FIFA, Ζεπ Μπλάτερ, αλλά και ο αντίπαλός του στις ερχόμενες αρχαιρεσίες της παγκόσμιας ομοσπονδίας (1η Ιουνίου) Μοχάμεντ Μπιν Χαμάμ.

Συγκινημένος για την ανανέωση της θητείας του, ο Πλατινί τόνισε ότι «αν και δεν είμαι τόσο νέος για συναισθηματισμούς, ωστόσο ζητάω συγνώμη γιατί δεν μπορώ να κρύψω τη συγκίνησή μου».

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ALTER EGO MEDIA A.E.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΚΕΦΟΔΕ ΑΤΤΙΚΗΣ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 31 Δεκεμβρίου 2025
Απόρρητο