
Ο Μπάλτικ υιοθετήθηκε από τους διασώστες του!
Και απολαμβάνει τη ζωή στο πλοίο
Έχει περάσει σχεδόν ένας χρόνος από τότε που ο Μπάλτικ είχε παγιδευθεί σε παγόβουνο 15 μίλια έξω από τη Βαλτική Θάλασσα. Λέγεται ότι διένυσε περίπου 100 μίλια σε ένα κομμάτι πάγου προσπαθώντας να μην πέσει στα παγωμένα νερά.
Τυχερός μέσα στην ατυχία του ο Μπάλτικ εντοπίστηκε τότε από ένα διερχόμενο Πολωνικό πλοίο. Οι ναυτικοί αφού έσωσαν τον σκύλο, του πρόσφεραν ένα ζεστό καταφύγιο και τροφή.
Αρχικά οι ναυτικοί προσπάθησαν να βρουν σε ποιον ανήκει ο Μπάλτικ διότι έδειχνε εξοικειωμένος με τους ανθρώπους.Τελικά όμως δεν τον αναζήτησε κανείς και υιοθετήθηκε από τους διασώστες του. Σημερα ο Μπάλτικ ζει στο πλοίο μαζί με τους αχώριστους φίλους του.
YouTube
- Η Μόσχα απειλεί με αντίποινα για την επίθεση με drones στην οικία του Πούτιν – Βλέπει βρετανικό δάκτυλο
- Γνωστός στις Αρχές ο δράστης των άσκοπων πυροβολισμών στο Ηράκλειο
- Τζολάκης και Ποντένσε είχαν 100% επιτυχία στο challenge του Ολυμπιακού για τη Euroleague! (vid)
- Νέα Αριστερά: Ουσιαστικές λύσεις στους αγρότες τώρα – Αρκετά με την επικοινωνιακή διαχείριση
- Η ταχυδρομική υπηρεσία της Δανίας πρόκειται να σταματήσει την παράδοση γραμμάτων μετά από 400 χρόνια
- Στη φυλακή ο 35χρονος εκτελεστής της ρωσόφωνης μαφίας
- Ο Έμερι θέλει να πιάσει στον… ύπνο την Άρσεναλ
- Πηγές ΥΠΕΘΑ: Παντελώς ανακριβείς οι ισχυρισμοί για δήθεν «εξαπάτηση» των στρατιωτικών
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 29.12.2025]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/ken-cheung-yHST1WmTqzI-unsplash-315x220.jpg)

















































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442