Κόκκινο χτυπάει η ένταση στις προπονήσεις της ΑΕΛ, με τους Ιγκλέσιας και Σίμιτς να έχουν φραστικό επεισόδιο και τον Κωστένογλου να παίζει τον ρόλο του ειρηνοποιού, λίγες μέρες πριν από τον «τελικό της χρονιάς» με τον Ηρακλή! Εν τω μεταξύ, ο Κανόμπιο άλλαξε γνώμη και αποφάσισε να παραμείνει στην ομάδα.
Κόκκινο χτυπάει η ένταση στις προπονήσεις της ΑΕΛ, με τους Ιγκλέσιας και Σίμιτς να έχουν φραστικό επεισόδιο και τον Κωστένογλου να παίζει τον ρόλο του ειρηνοποιού, λίγες μέρες πριν από τον «τελικό της χρονιάς» με τον Ηρακλή!
Κατά τη διάρκεια του οικογενειακού διπλού, ο Ιγκλέσιας έκανε ένα σκληρό τάκλιν στον Σίμιτς, με τον τελευταίο να τα… παίρνει στο κρανίο και να ζητάει το λόγο από τον συμπαίκτη του.
Ο Αργεντίνος με τον Σέρβο αντάλλαξαν βαριές κουβέντες και παραλίγο να έρθουν στα χέρια, ωστόσο με την παρέμβαση των ψυχραιμότερων, αλλά και του Κωστένογλου το επεισόδιο έσβησε πριν πάρει διαστάσεις.
«Μακάρι αυτό το πάθος να βγαίνει και στα παιχνίδια», έλεγαν άνθρωποι της ΑΕΛ, σχολιάζοντας την μικροένταση που υπήρξε στην προπόνηση. Προπόνηση με αρκετές απουσίες
Στα αγωνιστικά, ατομικό πρόγραμμα, εκτός του Ρομέου, που δεν υπολογίζεται ακολούθησε και ο Ταλ, ο οποίος ένιωσε ενοχλήσεις στον δικέφαλο, και ο Βελάσκο είχε ενοχλήσεις στο ισχίο, αλλά και ο Τσιμπάμπα που καθυστέρησε στην προπόνηση μιας και έχασε την πτήση του από την Πολωνία που είχε βρεθεί για να φέρει τα πράγματά του. Δεν μετείχε καθόλου στο πρόγραμμα τέλος ο Μπλάζεκ για να ξεκουραστεί. Μένει τελικά ο Κανόμπιο
Όσον αφορά τον Φαμπιάν Κανόμπιο, που μετά τα όσα έγιναν την περασμένη εβδομάδα και την 5ωρη ομηρία του πούλμαν της ΑΕΛ από τους οπαδούς την ημέρα που επέστρεψαν από το Περιστέρι, είχε ζητήσει από την διοίκηση να αποχωρήσει, τελικά άλλαξε άρδην το κλίμα, αφού ο Ουρουγουανός μετά την επίσκεψη των οπαδών στην σύζυγό του την ημέρα που γέννησε το τρίτο του παιδί, αποφάσισε να μείνει και να παλέψει με τους συμπαίκτες του για την σωτηρία της ΑΕΛ.