Χρυσό μετάλλιο ο Παπαθανασίου στην Ιταλία
Νέα μεγάλη επιτυχία του Αιμίλιου Παπαθανασίου. Σε διεθνή αγώνα που έγινε στη λίμνη Γκάρντα της Ιταλίας με την επωνυμία «Μπαλάρντι Καπ» ο ιστιοπλόος του Ολυμπιακού με πλήρωμα τον Αλέξανδρο Δραγούτση κατέκτησε την πρώτη θέση σε σύνολο 28 σκαφών από 8 χώρες.
Νέα μεγάλη επιτυχία του Αιμίλιου Παπαθανασίου. Σε διεθνή αγώνα που έγινε στη λίμνη Γκάρντα της Ιταλίας με την επωνυμία «Μπαλάρντι Καπ» ο ιστιοπλόος του Ολυμπιακού με πλήρωμα τον Αλέξανδρο Δραγούτση κατέκτησε την πρώτη θέση σε σύνολο 28 σκαφών από 8 χώρες.
Αυτή η διοργάνωση ήταν στα πλαίσια του κυπέλλου Ιταλίας και έλαβαν μέρος τεράστιες προσωπικότητες της παγκόσμιας ιστιοπλοΐας. Ανάμεσά τους Ολυμπιονίκες, όπως ο Βραζιλιάνος Σάιτ και ο Σουηδός Λουφ και παγκόσμιοι πρωταθλητές με πιο γνωστό τον Ιταλό Νέγκρι.
Έγιναν 6 ιστιοδρομίες στα Σταρ και το ελληνικό σκάφος πραγματοποίησε εξαιρετική εμφάνιση, δείχνοντας ότι ο Παπαθανασίου με τον Δραγούτση έχουν αρχίσει να «δένουν» μεταξύ τους. Με 17 βαθμούς κατέκτησαν την πρώτη θέση έναντι 20 του Σάιτ και του Νέγκρι που τερμάτισε 3ος. Την εξάδα συμπλήρωσαν με 25 βαθμούς ο Λουφ, ο Ιταλός Σελόν και ο Κροάτης Ντουμπρόσκι.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Κύπελλο Ελλάδος Betsson: Με «νεκρές ζώνες» ο τελικός στο Πανθεσσαλικό
- Ποδοσφαιριστής στην Παραγουάη έγινε… Βουτσάς και έβαλε γκολ με το πρόσωπο (vids)
- Ο Νορβηγός, Έσκας, σφυρίζει τη ρεβάνς της ΑΕΚ με τη Ράγιο
- Ο Παναθηναϊκός ξόδεψε 10,7 εκ. ευρώ για το «9» σε 1,5 χρόνο!
- Απαγόρευση μεταγραφών επιβλήθηκε στην Παρτιζάν
- Αποθεώθηκε ξανά ο Μουζακίτης – Διάσημη ποδοσφαιρική πλατφόρμα… ανέλυσε το ταλέντο του
- Τότεναμ: Βουτιά στο κενό…
- Θάνατος Μαραντόνα: Ξεκινά ξανά η δίκη, ένα χρόνο μετά
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τρίτη 14.04.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/liana-young-r7LB1pnVH0A-unsplash-315x220.jpg)















































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442