Φιλική νίκη του ΠΑΟ με 85-67 επί της Ιγκογκέα
Ο Παναθηναϊκός, αν και τα βρήκε σκούρα στο πρώτο ημίχρονο δείχνοντας παραπάνω σεβασμό από όσο έπρεπε την Ιγκογκέα, σοβαρεύτηκε στο δεύτερο και τη νίκησε με ευκολία 85-67. Καλύτερος των «πρασίνων» ο Μπατίστ με 13 πόντους.
Ο Παναθηναϊκός, αν και τα βρήκε σκούρα στο πρώτο ημίχρονο δείχνοντας παραπάνω σεβασμό από όσο έπρεπε την Ιγκογκέα, σοβαρεύτηκε στο δεύτερο και τη νίκησε με ευκολία 85-67. Καλύτερος των «πρασίνων» ο Μπατίστ με 13 πόντους.
Ως συνήθως στα φιλικά του ο Παναθηναϊκό έκανε άσχημο ξεκίνημα απέναντι στην Ιγκογκέα και όντας νευρικός έκανε αρκετά λάθη με αποτέλεσμα να βρεθεί 5 πόντους πίσω (12-7).Οι «πράσινοι» με μπροστάρη τον Μπατίστ έφτασαν γρήγορα στην ισοφάριση και το δεκάλεπτο τελείωσε 3 πόντους πίσω για τον Παναθηναϊκό (18-21).
Στο 2ο δεκάλεπτο οι ομάδες πήγαιναν χέρι-χέρι στο σκορ με τους πράσινους να πηγαίνουν τελικά στα αποδυτήρια με το σκορ υπέρ τους στο 36-33.
Οι παίκτες του Ζέλικο Ομπράντοβιτς πάτησαν το γκάζι στο 3ο δεκάλεπτο και έφτασαν τη διαφορά σε διψήφιο αριθμό με το Μπατίστ (37-47) στα μισά της περιόδου.
Ο Παναθηναϊκός από την στιγμή που έχτισε διαφορά δεν ήταν διατεθειμένος να αφήσει το ματς να γίνει ντέρμπι και έκλεισε το 3ο δεκάλεπτο στο συν 14 (62-48).
Καθ’ όλη την διάρκεια του 4ου δεκάλεπτου η ομάδα του Ζέλικο Ομπράντοβιτς ήταν σοβαρή και συνέχιζε να διευρύνει το προβάδισμά της μέχρι να διαμορφωθεί το τελικό 85-67.
Τα δεκάλεπτα: 21-18, 33-36, 48-62, 85-67
Παναθηναϊκός (Ομπράντοβιτς): Τέπιτς 11, Μάριτς 7, Περπέρογλου 9, Μπατίστ 13, Φώτσης 6, Σάτο 11, Καϊμακόγλου 7, Τσαρτσαρής 2, Διαμαντίδης 8, Βουγιούκας 8, Καϊμακόγλου 3.
Από τον Παναθηναϊκό απουσίαζε ο Νίκολας που έμεινε στην Αθήνα λόγω του τραυματισμού του.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,www.sport.gr
- Αγρίνιο: Προφυλακίστηκε μετά την απολογία του ο 44χρονος καθ’ ομολογίαν δολοφόνος του κοινοτάρχη
- Θεσσαλονίκη: Φορτηγάκι παρέσυρε πεζό
- Ποια λάδια μπορούμε να προσθέσουμε στο μπολ του σκύλου μας – Πότε είναι ωφέλιμα και πότε όχι
- Ακρίβεια: Το 80% των πολιτών έχει αλλάξει τον οικογενειακό του προϋπολογισμό
- «Ψήνεται» νέα ταινία με θέμα τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ!
- Μελίνα Ασλανίδου: Γιατί ακυρώνει τις προγραμματισμένες εμφανίσεις της
- Γροιλανδία: Ο Ρούτε του ΝΑΤΟ λέει ότι συζήτησε με τον Τραμπ τρόπους για να «παραμείνει ασφαλής η Αρκτική»
- Κίνηση: Χάος στους δρόμους – Στο «κόκκινο» ο Κηφισός, πού αλλού υπάρχουν προβλήματα
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Πέμπτη 22.01.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/01/josh-gordon-h8Od9ze-0o-unsplash-315x220.jpg)









































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442