Τις προσλήψεις αναπληρωτών εκπαιδευτικών πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης για το σχολικό έτος 2010-11 ανακοίνωσε το υπουργείο Παιδείας.
Από το υπουργείο Παιδείας ανακοινώνεται ότι για το σχολικό έτος 2010-11 προσλαμβάνονται 1.072 εκπαιδευτικοί ως αναπληρωτές Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης των κλάδων ΠΕ01.00, ΠΕ02.00, ΠΕ03.00, ΠΕ04.01, ΠΕ04.02, ΠΕ04.04, ΠΕ17.02, ΠΕ17.03, ΠΕ17.06, ΠΕ17.07 και Π34 για τα σχολεία Γενικής Παιδείας και των κλάδων ΠΕ16.01, ΠΕ16.02, ΠΕ17.14 και ΤΕ16 με μουσική ειδίκευση για τα Μουσικά σχολεία.
Εξάλλου, το υπουργείο Παιδείας, ανακοίνωσε και την πρόσληψη 57 αναπληρωτών εκπαιδευτικών Ειδικής Αγωγής και Εκπαίδευσης (ΕΑΕ) Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης και δέκα αναπληρωτών εκπαιδευτικών ΕΑΕ Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης με γνώση της γραφής Braille για την κάλυψη των λειτουργικών κενών σε δομές της Ειδικής Αγωγής για το σχολικό έτος 2010-2011.
Οι προσλαμβανόμενοι οφείλουν να παρουσιαστούν στους προϊσταμένους των Διευθύνσεων Εκπαίδευσης για ανάληψη υπηρεσίας από 5 μέχρι 7 Οκτωβρίου 2010.
Ο σχετικός πίνακας είναι αναρτημένος στην ιστοσελίδα του υπουργείου: www.minedu.gov.gr
Οι άνθρωποι με ουσιαστικές φιλίες ζουν περισσότερο και έχουν μικρότερο κίνδυνο να εμφανίσουν καρδιοπάθεια ή εγκεφαλικό επεισόδιο, σύμφωνα με νέα έρευνα
Σύμφωνα με νέα μελέτη, μικρές αλλαγές στην καθημερινή κίνηση, όπως το πιο γρήγορο περπάτημα ή το ανέβασμα από τις σκάλες, μπορούν να βελτιώσουν σημαντικά την υγεία
Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, Φ hill Sessions επιστρέφει στο Θέατρο «Δόρα Στράτου» στον Λόφο Φιλοπάππου, παρουσιάζοντας ένα πολυσυλλεκτικό πρόγραμμα 16 συναυλιών
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας