Αγανακτισμένος εμφανίστηκε ο Ντέιβιντ Μπλατ μετά τη λήξη του αγώνα με την Ελλάδα. «Ντρέπομαι για λογαριασμό της Ελλάδας και είμαι υπερήφανος για τους παίκτες μου» είπε ο τεχνικός των Ρώσων.
Αγανακτισμένος εμφανίστηκε ο Ντέιβιντ Μπλατ μετά τη λήξη του αγώνα με την Ελλάδα.
«Ντρέπομαι. Ήταν τόσο προφανές ότι η Ελλάδα ήθελε να χάσει σήμερα, που ήταν απίστευτο! Ντρέπομαι για λογαριασμό της Ελλάδας και είμαι υπερήφανος για τους παίκτες μου», τόνισε ο τεχνικός των Ρώσων και στη συνέχεια ρώτησε ρητορικά τους Έλληνες δημοσιογράφους: «Εσείς δεν ντρέπεστε;».
«Αυτό που είδα ήταν κωμωδία, όχι μπάσκετ. Ουσιαστικά, οι Έλληνες σούταραν για να αστοχήσουν Εμείς παίξαμε με όλο μας το πάθος», συμπλήρωσε.
Kάθε Κυριακή στις 11:30 π.μ, σε μια παράσταση για όλη την οικογένεια που υμνεί τη φιλία, την ελευθερία και το μεγάλο ταξίδι της ζωής από την παιδική ηλικία στην ενηλικίωση.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας