Στα ημιτελικά Χαλκίδη, Δρυμωνάκος, Δημητριάδης και Γρηγοριάδης
Ο Γιάννης Δρυμωνάκος και ο Στέφανος Δημητριάδης εξασφάλισαν την πρόκρισή τους στα ημιτελικά των 200 μ. πεταλούδα στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα της Βουδαπέστης. Στα ημιτελικά των 50μ. ύπτιο προκρίθηκε και ο Άρης Γρηγοριάδης, ενώ στα ημιτελικά των 200 μ. μικτής ατομικής πέρασε η Λυσιστράτη Χαλκίδη.
Η επιστροφή του Γιάννη Δρυμωνάκου στις διεθνείς διοργανώσεις συνοδεύτηκε από μια εξαιρετική εμφάνιση. Ο 26χρονος κολυμβητής εξασφάλισε την πρόκρισή του στα ημιτελικά των 200 μ. πεταλούδα στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα της Βουδαπέστης.
Ο Γιάννης Δρυμωνάκος ήταν δεύτερος στην προκριματική σειρά που αγωνίστηκε με 1.58.80 και προκρίθηκε στη 16άδα με την τέταρτη καλύτερη επίδοση. Στην ίδια προκριματική σειρά με τον Γιάννη Δρυμωνάκο αγωνίστηκε ο Στέφανος Δημητριάδης, ο οποίος τερμάτισε πέμπτος σε 2.0019. Με αυτή την επίδοση, ο 21χρονος κολυμβητής πήρε το εισιτήριο για τα ημιτελικά ως 15ος. Πέρασε και ο Γρηγοριάδης
Υποψηφιότητα για μια θέση στον τελικό των 50 μ. ύπτιο έβαλε και ο Άρης Γρηγοριάδης. Μετά την πέμπτη θέση στον τελικό των 100 μ ύπτιο, ο πρωταθλητής Ευρώπης του αγωνίσματος από το 2008, πήρε το εισιτήριο για τα ημιτελικά με την όγδοη καλύτερη επίδοση.
Ο Άρης Γρηγοριάδης ήταν δεύτερος στην προκριματική σειρά που αγωνίστηκε, τερματίζοντας σε 25.45, που είναι η καλύτερη φετινή του επίδοση.
Στα ημιτελικά των 200 μ. μικτής ατομικής προκρίθηκε η Λυσιστράτη Χαλκίδη. Η 18χρονη κολυμβήτρια ήταν δεύτερη στην προκριματική σειρά που αγωνίστηκε με 2.17.15 (ατομικό ρεκόρ) και πήρε το εισιτήριο για τη 16άδα με την 14η επίδοση.
Kάθε Κυριακή στις 11:30 π.μ, σε μια παράσταση για όλη την οικογένεια που υμνεί τη φιλία, την ελευθερία και το μεγάλο ταξίδι της ζωής από την παιδική ηλικία στην ενηλικίωση.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας