Ο Παπασταθόπουλος επιβεβαίωσε το ενδιαφέρον της Παλέρμο
Υπερήφανος για το ενδιαφέρον της Παλέρμο δήλωσε ο Σωκράτης
Παπασταθόπουλος σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εφημερίδα
«Ilgiornaledisicilia». Ο Έλληνας διεθνής παραδέχτηκε ότι ο σύλλογος της
Σικελίας τον έχει προσεγγίσει, αν και ακόμα δεν έχει ξεκαθαρίσει το
μέλλον του στην Τζένοα. Την πρόταση της Παλέρμο επιβεβαίωσε και ο μάνατζέρ του Παπασταθόπουλου, Φραντσέσκο Μουζάρα.
Υπερήφανος για το ενδιαφέρον της Παλέρμο δήλωσε ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εφημερίδα «Ilgiornaledisicilia». Ο Έλληνας διεθνής παραδέχτηκε ότι ο σύλλογος της Σικελίας τον έχει προσεγγίσει, αν και ακόμα δεν έχει ξεκαθαρίσει το μέλλον του στην Τζένοα.
«Ξέρω ότι η Παλέρμο ενδιαφέρεται πολύ για μένα και αυτό με κάνει περήφανο. Στη Γένοβα είμαι καλά, αλλά η δουλειά μας τα δύο χρόνια που βρίσκομαι στην ομάδα περιπλέκεται από συνεχείς αλλαγές στο ρόστερ», δήλωσε ο 22χρονος αμυντικός και πρόσθεσε:
«Οι Σικελοί, από την άλλη, θα συμμετάσχουν του χρόνου στην Ευρώπη και αυτή είναι μια πραγματικότητα την οποία θα ήθελα να αντιμετωπίσω. Ο μάνατζέρ μου θα συναντηθεί με την Τζένοα την επόμενη εβδομάδα και γνωρίζει ποια είναι η επιθυμία μου. Αν αποφασίσουν να με πουλήσουν, η Παλέρμο θα είναι η μοναδική μου επιλογή».
Την πρόταση της Παλέρμο επιβεβαίωσε και ο μάνατζέρ του Παπασταθόπουλου, Φραντσέσκο Μουζάρα: «Οι δυο ομάδες μιλούν, αλλά αυτή την στιγμή δεν υπάρχει τίποτα παραπάνω. Μελλοντικά πιθανότατα να υπάρξουν εξελίξεις και σε αυτή την περίπτωση θα έχουμε κάτι να πούμε», δήλωσε στο reterete24.
Η Σονάτα του Σεληνόφωτος, ο σκηνικός μονόλογος του μεγάλου ποιητή Γιάννη Ρίτσου, θα παρουσιαστεί για μία μοναδική βραδιά τη Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου στο θέατρο Ολύμπια «Μαρία Κάλλας».
Στις 30 και 31 Ιανουαρίου, στο Ολύμπια θα πραγματοποιηθεί η συναυλία «Δύο Επέτειοι, Μία Σκηνή» - αφορμή τη συμπλήρωση 30 δημιουργικών χρόνων του συνθέτη Κώστα Λειβαδά και για τα 40 χρόνια της Ορχήστρας Νυκτών Εγχόρδων «Θανάσης Τσιπινάκης» του Δήμου Πατρέων.