Η Κατερίνα Στεφανίδη ξεχώρισε από τους έλληνες αθλητές που αγωνίστηκαν στα περιφερειακά πανεπιστημιακά πρωταθλήματα, την τελευταία σημαντική διοργάνωση πριν από το φοιτητικό πρωτάθλημα (NCAA), που θα γίνει στις 12 & 13 Μαρτίου στο Φάγιετβιλ του Άρκανσο.
Η Κατερίνα Στεφανίδη ξεχώρισε από τους έλληνες αθλητές που αγωνίστηκαν στα περιφερειακά πανεπιστημιακά πρωταθλήματα, την τελευταία σημαντική διοργάνωση πριν από το φοιτητικό πρωτάθλημα (NCAA), που θα γίνει στις 12 & 13 Μαρτίου στο Φάγιετβιλ του Άρκανσο.
Η άλτριά μας βελτίωσε για μία ακόμη φορά το φετινό της ρεκόρ με άλμα στα 4.30 μ. καταλαμβάνοντας την πρώτη θέση στο περιφερειακό πρωτάθλημα MPSF, ένα από τα σημαντικότερα της δυτικής ακτής των ΗΠΑ.
Θυμίζουμε ότι η Στεφανίδη έχει ήδη προκριθεί για το NCAA, αφού το υψηλό όριο που δίνει την απευθείας πρόκριση είναι 4.25 μ. Επίσης το 4.30 είναι η δεύτερη καλύτερη επίδοση της Στεφανίδη σε κλειστό στίβο πίσω από το 4.37 που είχε πετύχει ως παγκορασίδα στο διεθνές μήτινγκ Αθήνα 2005 στις 20/2/2005 στην Παιανία και που αποτελούσε τότε απόλυτο παγκόσμιο ρεκόρ κορασίδων.
Ο Δημήτρης Φυλλαδιτάκης πήρε την τρίτη θέση στο φοιτητικό πρωτάθλημα της δικής του περιφέρειας στο Χιούστον του Τέξας με βολή 19.51 μ. στο αγώνισμα της βαριάς σφύρας (16 κιλά).
Ο Φυλλαδιτάκης έχει το χαμηλό όριο για το NCAA, που δεν δίνει την απευθείας πρόκριση, άρα η συμμετοχή του θα εξαρτηθεί από τον αριθμό των αθλητών που έχουν συνολικά καλύτερη επίδοση από εκείνον.
Τέλος ο Κώστας Τζιρτζίρης σημείωσε χθες στο Σήνταρ Φόλς της Αϊόβα χρόνο 1.57.99 στον προκριματικό των 800μ., αλλά αποκλείστηκε από τον τελικό.
Καθώς βρισκόμαστε μια ανάσα από το Πάσχα, δεν προκαλεί καμία εντύπωση ότι μόνο δύο νέες ταινίες έκαναν την εμφάνισή τους στις σκοτεινές αίθουσες αυτή την εβδομάδα
Η έρευνα του CIES δείχνει ότι στην Ελλάδα μόνο ο Ολυμπιακός (6,2%) και ο ΠΑΟΚ (6.1%) δίνουν χρόνο συμμετοχής σε παίκτες Κ21. Ο στόχος των Πειραιωτών φάνηκε από τις αλλαγές και τις σημαντικές επενδύσεις στα τμήματα υποδομής ακόμη και μεσούσης της σεζόν. Και αυτό θα συνεχιστεί, με στόχο τους νέους «Μουζακίτηδες».
Ο ιδιοκτήτης της Χάποελ Τελ Αβίβ, Οφέρ Γιανάι αποκάλυψε ότι ο Βασίλιε Μίσιτς έχασε πέντε κιλά από τότε που η κοπέλα του άρχισε να του μαγειρεύει. Μάλιστα ένιωσε την ανάγκη να την ευχαριστήσει.
Η Μπαρτσελόνα είπε «ευχαριστώ» στην Τζιρόνα που έκοψε βαθμούς από τη Ρεάλ «κλείδωσε» τον τίτλο στη La Liga επί της ουσίας και πλέον σκέφτεται τον επαναληπτικό με την Ατλέτικο Μαδρίτης
Η Λίβερπουλ επικράτησε 2-0 της Φούλαμ στο Άνφιλντ, με τον 17χρονο διεθνή Άγγλο Ενγκουμόχα να ανοίγει το σκορ στο 36' και τον Σαλάχ να «σφραγίζει» τη νίκη με εντυπωσιακό τελείωμα στο 40'.