Νέος γενικός διευθυντής στον Οργανισμό Διαχείρισης Δημοσίου Χρέους
Ο Πέτρος Χριστοδούλου αναλαμβάνει γενικός διευθυντής του Οργανισμού Διαχείρισης Δημοσίου Χρέους (ΟΔΔΗΧ), θέση που μέχρι τώρα κατείχε ο Σπύρος Παπανικολάου, σύμφωνα με ανακοίνωση του υπουργείου Οικονομικών.
2
Ο Πέτρος Χριστοδούλου αναλαμβάνει γενικός διευθυντής του Οργανισμού Διαχείρισης Δημοσίου Χρέους (ΟΔΔΗΧ) σύμφωνα με ανακοίνωση του υπουργείου Οικονομικών.
Στο παρελθόν ο Π.Χριστοδούλου διετέλεσε γενικός διευθυντής διαχείρισης διαθεσίμων στην Εθνική Τράπεζα και έχει προϋπηρεσία σε υψηλόβαθμες θέσεις στο χρηματοπιστωτικό χώρο.
Στην ανακοίνωση του, το υπουργείο ευχαριστεί τον πρώην γενικό διευθυντή του ΟΔΔΗΧ, Σπύρο Παπανικολάου, για την συνεισφορά του στη διαχείριση του δημοσίου χρέους.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Συνταγή: Ριζότο γλυκοπατάτας
- Γεμάτες με τοξικές στρατιωτικές βάσεις οι ΗΠΑ – Χιλιάδες στρατιωτικοί μολυσμένοι
- Στρατιωτικές δαπάνες: η νέα πραγματικότητα της ΕΕ
- Η Σίλικον Βάλλεϋ πίσω από τα επεκτατικά σχέδια του Τραμπ στη Γροιλανδία;
- Η Richemont «λάμπει» ξανά με εκτόξευση των πωλήσεων από Cartier και Van Cleef
- Οι δυνάμεις ασφαλείας στην Αϊτή διεξάγουν εκστρατεία κατά των συμμοριών και καταστρέφουν κρησφύγετα
- Ο Τραμπ θέλει 1 δισ. δολάρια από κάθε κράτος για να γίνει μέλος στο Συμβούλιο Ειρήνης
- Γιατί ο Τραμπ στρέφεται κατά της JP Morgan;
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Κυριακή 18.01.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/01/spenser-sembrat-i607NbWkXow-unsplash-315x220.jpg)

























![Χάος στη Γουατεμάλα – Μέλη συμμορίας κρατούν ομήρους 46 φρουρούς σε 3 φυλακές [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/01/guatemala-prison-315x220.jpg)





























Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442