Υπό παρακολούθηση Σαλπιγγίδης, Βύντρα και Μαϊστόροβιτς
Eκπρόσωπος της Xέρτα θα βρεθεί την Κυριακή στο Καραϊσκάκη για χάρη των Λουκά Βύντρα και Δημήτρη Σαλπιγγίδη, ενώ μία ημέρα πριν θα βρεθεί στο ΟΑΚΑ για να παρακολουθήσει τον Ντάνιελ Μαϊστόροβιτς, καθώς η γερμανική ομάδα αναζητά παίκτες για την μεταγραφική περίοδο του Ιανουρίου.
Η ελληνική αγορά φαίνεται ότι είναι από τις πλέον αγαπημένες για τους γερμανικούς συλλόγους, καθώς η Χέρτα είναι έτοιμη να δώσει συνέχεια στο ιστορικό των ελλήνων (και μη) παικτών που αγωνίζονται στην bundesliga.
Κι αυτό γιατί εκπρόσωπος της ομάδας του Βερολίνου θα βρεθεί την Κυριακή στο Καραϊσκάκη για χάρη των Λουκά Βύντρα και Δημήτρη Σαλπιγγίδη, ενώ μία ημέρα πριν θα βρεθεί στο ΟΑΚΑ για να παρακολουθήσει τον Ντάνιελ Μαϊστόροβιτς.
Ο γερμανικός σύλλογος αναζητά παίκτη για το κέντρο της άμυνας και ο Ντάνιελ Μαϊστόροβιτς με τον Λουκά Βύντρα, αποτελούν δύο από τις πρώτες επιλογές του προπονητή της ομάδας, Φρίντχελμ Φούνκελ. Εκτός από τους δύο προαναφερθέντες όμως, ιδιαίτερο ενδιαφέρον υπάρχει και για τον Δημήτρη Σαλπιγγίδη όμως, για τον οποίο δεν αποκλείεται να γίνει και άμεσα κίνηση για την απόκτησή του.
Εξάλλου, ο «Σάλπι» το καλοκαίρι μένει ελεύθερος και θα μπορεί να υπογράψει όπου αυτός θέλει χωρίς να πάρει κάποιο χρηματικό αντίτιμο ο Παναθηναϊκός. Στην Χέρτα όμως, που έχουν τσεκάρει και στο παρελθόν τον παίκτη, δεν επιθυμούν να μπουν σε πλειστηριασμούς με άλλες ομάδες, που θα κινηθούν σίγουρα για την απόκτηση του ελεύθερου Δημήτρη Σαλπιγγίδη.
Να σημειωθεί ότι η Χέρτα, που κινδυνεύει με υποβιβασμό, έχει στο στόχαστρό της και τον Φάνη Γκέκα, τον οποίο η Μπάγερ Λεβερκούζεν παραχωρεί με 3 εκ. ευρώ.
Στο Καραϊσκάκη πάντως εκτός από την Χέρτα και άλλες ομάδες θα έχουν απεσταλμένους για τους ποδοσφαιριστές των αιωνίων. Ο λόγος για τις Λίβερπουλ, Τζένοα, Ουντινέζε και Αταλάντα, με τις τρεις ιταλικές να παρελαύνουν και από το ΟΑΚΑ, μία ημέρα νωρίτερα.
Το συγκρότημα θα παρουσιάσει ζωντανά το νέο του άλμπουμ «Οργή Λαού» καθώς και τραγούδια μέσα από όλη του τη δισκογραφία, όπου συχνά πρωταγωνιστούν οι στίχοι σπουδαίων Ελλήνων ποιητών.
Ο Αργύρης Μπακιρτζής και οι Χειμερινοί Κολυμβητές επιστρέφουν στον λόφο του Φιλοπάππου, με τα τραγούδια τους αλλά και τις ιστορίες που κάνουν κάθε φορά αυτή τη συνάντηση μοναδική.
Την ποινή του αποκλεισμού για έξι αγωνιστικές στον Τζανλούκα Πρεστιάνι επέβαλε η UEFA για ομοφοβική και όχι ρατσιστική επίθεση στον Βινίσιους, όπως έκρινε. Οι τρεις είναι με αναστολή.
Μετά από εννέα χρόνια Έλληνας διαιτητής, ο Αθηναίος Άγγελος Ευαγγέλου ορίστηκε από την ΚΕΔ να σφυρίξει τελικό Κυπέλλου, μια εξέλιξη που δεν συνδέεται με το πρωτάθλημα της Super League
Ο τεχνικός της Βαλένθια, Πέδρο Μαρτίνεθ απάντησε στα εγκωμιαστικά σχόλια του Εργκίν Αταμάν, τονίζοντας πως παρότι ο Τούρκος έχει καλύτερο βιογραφικό, αυτό δεν αρκεί στον Παναθηναϊκό για να αποκλείσει την ομάδα του στα play-offs της Euroleague.