Παρασκευή 24 Απριλίου 2026
weather-icon 20o
«Τρέχουν» τα αγωνιστικά και διοικητικά της ΠΑΕ ΑΕΚ

«Τρέχουν» τα αγωνιστικά και διοικητικά της ΠΑΕ ΑΕΚ

Χωρίς προβλήματα της τελευταίας στιγμής ολοκληρώθηκε η προετοιμασία της ΑΕΚ ενόψει του σαββατιάτικου αγώνα με τον ΠΑΟΚ στο ΟΑΚΑ. Ο Μπάγεβιτς δεν υπολογίζει στον Νέμεθ, αλλά ζήτησε σοβαρότητα από τους παίκτες του για να πάρουν την πολύτιμη νίκη. «Προσοχή στον Βιεϊρίνια» είπε ο Ντούσκο. Υπογράφει το προσύμφωνο και ο Νοτιάς. Να μείνει στην ΑΕΚ και με μεταγραφή από τη Λίβερπουλ, θέλει ο Νέμεθ.

89

Χωρίς προβλήματα ολοκληρώθηκε η προετοιμασία της ΑΕΚ για το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ, το Σάββατο (19:00) στο ΟΑΚΑ, εκεί όπου η «Ένωση» θα ψάξει την επιστροφή της στις επιτυχίες απέναντι σε έναν αντίπαλο που προέρχεται από σπουδαία νίκη στο ντέρμπι με τον Αρη.

Αυτό ήταν και το θέμα που έθιξε ο Ντούσαν Μπάγεβιτς στην τελευταία προπόνηση της Παρασκευής τονίζοντας πως θα πρέπει να αντιμετωπίσουν τον «Δικέφαλο» του βορρά με σοβαρότητα και προσοχή.

Σε μία ακόμα προπόνηση, ο τεχνικός της ΑΕΚ έδωσε ιδιαίτερο βάρος στην τακτική και στην αμυντική λειτουργία της ομάδας, δείχνοντας ποιοι θα απαρτίσουν την 11άδα της αναμέτρησης.

Ο λόγος για τους Μαϊστόροβιτς, Γκέντσογλου, Αραούχο και Καράμπελα στην άμυνα, Μάκο, Καφέ, Χέρσι, Μαντούκα, Σκόκο στη μεσαία γραμμή με τους δύο πρώτους σε ανασταλτικό ρόλο και τον Μπλάνκο στην κορυφή της επίθεσης.

Ο Μπάγεβιτς ανέλυσε το παιχνίδι του ΠΑΟΚ δείχνοτας σε βίντεο το πρόσφατο απέναντι στον Αρη, ενώ στη συνέχεια ζήτησε μεγάλη προσοχή στον Βιεϊρίνια.

«Ο πιο επικίνδυνος παίκτης του είναι ο Βιεϊρίνια. Και αυτό γιατί είναι πολύ γρήγορος με τη μπάλα στα πόδια, έχει καλή κίνηση και είναι πολύ ικανός στο να απελευθερώνεται εύκολα από τους αντιπάλους του. Πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί στο μαρκάρισμά του.

»Αν και ξεκινά από τα πλάγια, μπορεί να διεισδύει εύκολα στην άμυνα και να δημιουργεί μεγάλα προβλήματα. Επίσης υπάρχει και ο Ιβιτς. Εχει ποιότητα και είναι σημαντικός στο παιχνίδι του ΠΑΟΚ.

»Χρειάζονται προσοχή και πιεστικό μαρκάρισμα. Θα αντιμετωπίσουμε μια δύσκολη ομάδα, με πολύ καλούς παίκτες, που ξέρουν καλά τι παίζουν. Ακολουθούν καιρό ένα συγκεκριμένο σύστημα και είναι συμπαγής ομάδα με καλή οργάνωση».

Υπογράφει και ο Νοτιάς

Στο μεταξύ, δεν αποκλείεται να τελειώσει ακόμα και μέσα στην ημέρα το θέμα με την υπογραφή του προσυμφώνου από τον Νίκο Νοτιά, από τη στιγμή που ο Χαράλαμπος Κοζώνης ολοκλήρωσε και με το παραπάνω τις δικές του υποχρεώσεις.

Ο ομογενής επιχειρηματίας όχι απλά υπέγραψε, αλλά παρουσίασε λογαριασμό με κατατεθειμένα κοντά στα 30 εκ. ευρώ για τις άμεσες υποχρεώσεις της ομάδας, εφόσον βέβαια την αναλάβει τελικά.

Ο Νοτιάς πλέον είναι εξαιρετικά πιθανό να στείλει στα γραφεία της ΠΑΕ και το προσύμφωνο υπογεγραμμένο και από τη δική του πλευρά, καθώς και την ενημέρωση για το πότε ακριβώς θα αρχίσει ο έλεγχος.

Μένει και με μεταγραφή ο Νέμεθ

Την επιθυμία του να μείνει στην ΑΕΚ ακόμα και με μεταγραφή, αν η «Ένωση» τα βρει με την Λίβερπουλ, εξέφρασε ο Κρίστιαν Νέμεθ. Ο 20χρονος Ούγγρος επιθετικός μίλησε στον «ΣΚΑΪ», για τις καταστάσεις που βιώνει στην ΑΕΚ, ενώ χαρακτήρισε τους οπαδούς της πιο ενθουσιώδεις από της Λίβερπουλ.

«Οι φίλαθλοι που με συναντούν στο δρόμο, μου λένε ότι η ΑΕΚ είναι μια μεγάλη ομάδα, για πολύ μεγαλύτερα πράγματα και όχι για αυτά που συμβαίνουν όσο καιρό βρίσκομαι εδώ. Ο κόσμος του συλλόγου είναι πραγματικά εντυπωσιακός. Σίγουρα είναι πολύ πιο ενθουσιώδης από τους οπαδούς της Λίβερπουλ.

»Την ατμόσφαιρα που έζησα στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό δεν την έχω ξαναζήσει. Πραγματικά αναρωτιέμαι αν είχαμε πραγματοποιήσει καλύτερη πορεία, τι θα ήταν ικανός να κάνει αυτός ο κόσμος; Τώρα πάντως που τα πράγματα είναι δύσκολα, χρειαζόμαστε περισσότερο από ποτέ τη βοήθεια των φιλάθλων μας».

«Στο μυαλό μου βρίσκεται μόνο η ΑΕΚ και πώς θα την βοηθήσω σε κάθε παιχνίδι. Οι παίκτες πρέπει να κάνουμε την δουλειά μας μέσα στο γήπεδο, ξεχνώντας τα όποια προβλήματα. Νομίζω πως όταν έρθει η ώρα και αν τα βρουν οι δύο ομάδες μεταξύ τους, θα σκεφτόμουν πολύ σοβαρά να μείνω και με μεταγραφή στην ΑΕΚ».

Το πρόγραμμα με την Έβερτον

Εν τω μεταξύ, η «Ένωση»ανακοίνωσε το πρόγραμμα του αγώνα με την Έβερτον, για το Europa League (2/12, 20:00).

Σύμφωνα με αυτό, την Τρίτη 1 Δεκεμβρίου στις 17:00 θα πραγματοποιηθεί η συνέντευξη Τύπου του Μπάγεβιτς, στην αίθουσα Τύπου του ΟΑΚΑ, ενώ οι ποδοσφαιριστές θα ολοκληρώσουν την προετοιμασία τους με προπόνηση στις 17:30 (ΟΑΚΑ).

Η προπόνηση της Έβερτον θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη το πρωί (10:30), στο γήπεδο της Καισαριανής. Στις 18:30 ο τεχνικός των «εφοπλιστών», Ντέιβιντ Μόγιες, θα παραχωρήσει συνέντευξη Τύπου, επίσης στο ΟΑΚΑ.

Τα εισιτήρια της αναμέτρησης θα τεθούν σε κυκλοφορία την Δευτέρα 30 Νοεμβρίου.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,www.sport.gr,ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ALTER EGO MEDIA A.E.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΚΕΦΟΔΕ ΑΤΤΙΚΗΣ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 24 Απριλίου 2026
Cookies