Εκτός έδρας «δάγκωμα» του ΟΦΗ επί του Πιερικού με 2-1
Με νίκη συνέχισε ο ΟΦΗ τις υποχρεώσεις του στη Β Εθνική, καθώς επιβλήθηκε εκτός έδρας του Πιερικού με 2-1, στο πλαίσιο της 10ης αγωνιστικής. Τα τέρματα των Κρητών, οι οποίοι είχαν και δοκάρι με τον Βλόνταρτσικ στο 35, σημείωσαν οι Οργκανίστα (26) και Μανούσος (82), ενώ οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν προσωρινά με τον Μακρή στο 37. Αυτός ήταν ο μοναδικός αγώνας που είχει προγραμματιστεί για το Σάββατο στην Β Εθνική αφού το κυρίως πιάτο «σερβίρεται» την Κυριακή.
Με νίκη συνέχισε ο ΟΦΗ τις υποχρεώσεις του στη Β Εθνική, καθώς επιβλήθηκε εκτός έδρας του Πιερικού με 2-1, στο πλαίσιο της 10ης αγωνιστικής. Τα τέρματα των Κρητών, οι οποίοι είχαν και δοκάρι με τον Βλόνταρτσικ στο 35, σημείωσαν οι Οργκανίστα (26) και Μανούσος (82), ενώ οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν προσωρινά με τον Μακρή στο 37.
Το συγκρότημα θα παρουσιάσει ζωντανά το νέο του άλμπουμ «Οργή Λαού» καθώς και τραγούδια μέσα από όλη του τη δισκογραφία, όπου συχνά πρωταγωνιστούν οι στίχοι σπουδαίων Ελλήνων ποιητών.
Ο Αργύρης Μπακιρτζής και οι Χειμερινοί Κολυμβητές επιστρέφουν στον λόφο του Φιλοπάππου, με τα τραγούδια τους αλλά και τις ιστορίες που κάνουν κάθε φορά αυτή τη συνάντηση μοναδική.
Την ποινή του αποκλεισμού για έξι αγωνιστικές στον Τζανλούκα Πρεστιάνι επέβαλε η UEFA για ομοφοβική και όχι ρατσιστική επίθεση στον Βινίσιους, όπως έκρινε. Οι τρεις είναι με αναστολή.
Μετά από εννέα χρόνια Έλληνας διαιτητής, ο Αθηναίος Άγγελος Ευαγγέλου ορίστηκε από την ΚΕΔ να σφυρίξει τελικό Κυπέλλου, μια εξέλιξη που δεν συνδέεται με το πρωτάθλημα της Super League
Ο τεχνικός της Βαλένθια, Πέδρο Μαρτίνεθ απάντησε στα εγκωμιαστικά σχόλια του Εργκίν Αταμάν, τονίζοντας πως παρότι ο Τούρκος έχει καλύτερο βιογραφικό, αυτό δεν αρκεί στον Παναθηναϊκό για να αποκλείσει την ομάδα του στα play-offs της Euroleague.