Στη δημοσιότητα η συμφωνία της ΠΑΕ ΑΕΚ με τον Κοζώνη
Στο φως της δημοσιότητας από την εφημερίδα «Εξέδρα» ήρθε το περιεχόμενο του προσυμφώνου που αναμένεται να υπογραφεί από τη διοίκηση της ΠΑΕ ΑΕΚ και τον Χαράλαμπο Κοζώνη προκειμένου να προχωρήσει η διαδικασία μεταβίβασης του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών της «Ενωσης» στον ελληνοαμερικάνο επιχειρηματία. Ενδιαφέρον για Πατσατζόγλου...
Στο φως της δημοσιότητας ήρθε το περιεχόμενο του προσυμφώνου που αναμένεται να υπογραφεί από τη διοίκηση της ΠΑΕ ΑΕΚ και τον Χαράλαμπο Κοζώνη προκειμένου να προχωρήσει η διαδικασία μεταβίβασης του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών της «Ενωσης» στον ελληνοαμερικάνο επιχειρηματία.
Η «Εξέδρα» δημοσίευσε την Παρασκευή το προσύμφωνο που εγγράφηκε μετά την συνάντηση των Νίκου Θανόπουλου, Μιχάλη Δημαράκη και Χάρη Γρηγορίου εκ μέρους της ΠΑΕ ΑΕΚ και των Χρήστου Παπαδημητρίου και Νίκου Μαυρομάτη εκ μέρους του Μπομπ Κοζώνη.
Στο συγκεκριμένο έγγραφο γίνεται αναφορά στα χρέη της εταιρίας και στις ρήτρες που υπάρχουν και από τις δυο πλευρές, ενώ ξεκαθαρίζεται πως ο ομογενής επιχειρηματίας δεν θα έχει καμία σχέση ούτε με το προπονητικό, ούτε με την EMPIRE 1924. Παράλληλα, αναφέρονται και τα επίμαχα σημεία που πήγαν να τινάξουν το deal στον αέρα…
1) Η ανάλυση των χρεών της ΠΑΕ τα οποία φτάνουν στα 32 εκατ. ευρώ:
2) Οι περιπτώσεις να χαλάσει η συμφωνία. Αυτές είναι να υπάρχει απόκλιση των χρεών μεγαλύτερη του 7% και ο Μπομπ Κοζώνης να μην καταθέσει την εγγυητική των 19 εκατ. ευρώ.
3) Ο Κοζώνης δεν αναλαμβάνει τις υποχρεώσεις της Empire 1924.
4) Ο Νίκος Νοτιάς θα φτάσει το ποσοστό του στο 70,83% καθώς θα πάρει στα χέρια του τις μετοχές από τους Γκούμα, Παππά, Νάσο Θανόπουλο και Αθηνή.
5) Ο Μπομπ Κοζώνης θα έχει δυνατότητα συμμετοχής στην αύξηση μετοχικού κεφαλαίου μέχρι τις 10/2/2010, ένα μήνα δηλαδή μετά την Γενική Συνέλευση της ΠΑΕ.
6) Ο ομογενής επιχειρηματίας από το Σικάγο θα φτάσει το ποσοστό του στο 85,4%.
7) Ο Κοζώνης δε θα εμπλακεί με την υπόθεση προπονητικό κέντρο μέχρι την ολοκλήρωσή του, όπου και θα γίνει νέα διαπραγμάτευση.
8) Πρέπει να γίνει κατάθεση της εγγυητικής επιστολής πριν αρχίσει ο έλεγχο στα στοιχεία της ΠΑΕ.
9) Οι ελεγκτές του Μπομπ Κοζώνη θα βγάλουν το πόρισμα για τον έλεγχο στα στοιχεία της ΠΑΕ.
«Βλέπει» τον Πατσατζόγλου
Μια από τις περιπτώσεις ελλήνων έμπειρων ποδοσφαιριστών που φέρεται να εξετάζει η ΑΕΚ είναι και αυτή του Χρήστου Πατσατζόγλου.
Πληροφορίες αναφέρουν πως η «Ενωση» έχει προσεγγίσει τον ποδοσφαιριστή της Ομόνοιας και πρώην άσο του Ολυμπιακού με τον ίδιο να είναι θετικός σε μια τέτοια προοπτική, εφόσον βέβαια τα βρουν οι δυο σύλλογοι.
Το συγκρότημα θα παρουσιάσει ζωντανά το νέο του άλμπουμ «Οργή Λαού» καθώς και τραγούδια μέσα από όλη του τη δισκογραφία, όπου συχνά πρωταγωνιστούν οι στίχοι σπουδαίων Ελλήνων ποιητών.
Ο Αργύρης Μπακιρτζής και οι Χειμερινοί Κολυμβητές επιστρέφουν στον λόφο του Φιλοπάππου, με τα τραγούδια τους αλλά και τις ιστορίες που κάνουν κάθε φορά αυτή τη συνάντηση μοναδική.
Την ποινή του αποκλεισμού για έξι αγωνιστικές στον Τζανλούκα Πρεστιάνι επέβαλε η UEFA για ομοφοβική και όχι ρατσιστική επίθεση στον Βινίσιους, όπως έκρινε. Οι τρεις είναι με αναστολή.
Μετά από εννέα χρόνια Έλληνας διαιτητής, ο Αθηναίος Άγγελος Ευαγγέλου ορίστηκε από την ΚΕΔ να σφυρίξει τελικό Κυπέλλου, μια εξέλιξη που δεν συνδέεται με το πρωτάθλημα της Super League
Ο τεχνικός της Βαλένθια, Πέδρο Μαρτίνεθ απάντησε στα εγκωμιαστικά σχόλια του Εργκίν Αταμάν, τονίζοντας πως παρότι ο Τούρκος έχει καλύτερο βιογραφικό, αυτό δεν αρκεί στον Παναθηναϊκό για να αποκλείσει την ομάδα του στα play-offs της Euroleague.