Παρασκευή 24 Απριλίου 2026
weather-icon 19o
Ο Σισέ μίλησε για… Καραϊσκάκη, Εθνική, Μουντιάλ, αλλά ουδέν σχόλιο για Ανρί

Ο Σισέ μίλησε για… Καραϊσκάκη, Εθνική, Μουντιάλ, αλλά ουδέν σχόλιο για Ανρί

Την επιθυμία του να σκοράρει στο Καραϊσκάκη εξέφρασε ο Τζιμπρίλ Σισέ, που έδωσε το «παρών» στην έκθεση του περιοδικού «Mens Health». Ο Γάλλος επιθετικός του Παναθηναϊκού, πάντως, ξεκαθάρισε πως προέχει είναι η νίκη επί του Αστέρα Τρίπολης. Επίσης, συνεχάρη την Εθνική Ελλάδας για την πρόκρισή στο Μουντιάλ, τόνισε ότι θέλει να βρεθεί και ο ίδιος στα γήπεδα της Ν. Αφρικής και να αντιμετωπίσει την «γαλανόλευκη», ενώ αρνήθηκε να σχολιάσει το... χέρι του Ανρί.

89

Την επιθυμία του να σκοράρει στο Καραϊσκάκη εξέφρασε ο Τζιμπρίλ Σισέ, που έδωσε το «παρών» στην έκθεση του περιοδικού «Mens Health» στον εκθεσιακό χώρο της Helexpo. Ο Γάλλος επιθετικός του Παναθηναϊκού, πάντως, ξεκαθάρισε πως αυτό που προέχει είναι η νίκη επί του Αστέρα Τρίπολης.

Επίσης, συνεχάρη την Εθνική Ελλάδας για την πρόκρισή στο Μουντιάλ, προσθέτοντας πως θέλει να βρεθεί και ο ίδιος στα γήπεδα της Νοτίου Αφρικής και να αντιμετωπίσει την «γαλανόλευκη».

»Κοιτάμε παιχνίδι με παιχνίδι. Όταν θα έρθει η σειρά να ασχοληθούμε με τον Ολυμπιακό θα το δούμε. Ξέρω ότι οι οπαδοί μας θέλουν να νικήσουμε στο Καραϊσκάκη. Αυτό που μετράει πρώτα είναι να νικήσουμε τον Αστέρα», είπε αρχικά ο Σισέ και συνέχισε.

«Θα δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό, όπως σε κάθε ματς. Θέλω πολύ να σκοράρω με τον Ολυμπιακό, αλλά και να μην τα καταφέρω, το σημαντικό είναι να νικήσει η ομάδα».

Στην συνέχεια, ο Γάλλος σούπερ σταρ αναφέρθηκε στην Εθνική μας ομάδα: «Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στην Ελλάδα που προκρίθηκε στο Μουντιάλ. Είμαι πολύ περήφανος για τους Έλληνες και ιδιαίτερα για τους συμπαίκτες μου και τον Σαλπιγγίδη που πέτυχε το γκολ».

Τέλος, εξέφρασε την επιθυμία του να βρεθεί και αυτός στο Παγκόσμιο Κύπελλο: «Θα ήθελα να είμαι μέλος της εθνικής Γαλλίας στο Μουντιάλ για να μπορέσω να παίξω αντίπαλος με την Ελλάδα.

»Αυτό όμως δεν είναι δικό μου θέμα», είπε ο Σισέ που δεν θέλησε να σχολιάσει το γκολ του Ανρί που χάρισε την πρόκριση στην ομάδα της πατρίδας του.

«Δεν μπορώ να σχολιάσω κάτι για το γκολ του Ανρί. Σημασία έχει ότι προκριθήκαμε στο Μουντιάλ», ήταν τα λόγια του.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,www.sport.gr

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ALTER EGO MEDIA A.E.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΚΕΦΟΔΕ ΑΤΤΙΚΗΣ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 24 Απριλίου 2026
Cookies