Και ο Καρντόσο στο απουσιολόγιο του Βλάχου εν όψει Παναθηναϊκού
Με άλλη μια σοβαρή απουσία θα ταξιδέψει στην Αθήνα η αποστολή του Αστέρα Τρίπολης για τον κυριακάτικο αγώνα με τον Παναθηναϊκό, καθώς ο Οράσιο Καρντόσο δεν ξεπέρασε το πρόβλημα που τον ταλαιπωρούσε στην γάμπα και ο Βαγγέλης Βλάχος μπορεί να υπολογίζει σε αυτόν.
Με άλλη μια σοβαρή απουσία θα ταξιδέψει στην Αθήνα η αποστολή του Αστέρα Τρίπολης για τον κυριακάτικο αγώνα με τον Παναθηναϊκό, καθώς ο Οράσιο Καρντόσο δεν ξεπέρασε το πρόβλημα που τον ταλαιπωρούσε στην γάμπα και ο Βαγγέλης Βλάχος μπορεί να υπολογίζει σε αυτόν.
Πλην του Καρντόσο, ο τεχνικός των Αρκάδων δεν θα έχει στη διάθεση του ούτε τον τιμωρημένο Αντριαν Μπαστία, οπότε προσανατολίζεται στο δίδυμο Φυτανίδης-Λαδάκης για τη μεσαία γραμμή.
* Τη συμπαράσταση περίπου 300 οπαδών του θα έχει ο Αστέρας Τρίπολης στο ματς του ΟΑΚΑ.
Το συγκρότημα θα παρουσιάσει ζωντανά το νέο του άλμπουμ «Οργή Λαού» καθώς και τραγούδια μέσα από όλη του τη δισκογραφία, όπου συχνά πρωταγωνιστούν οι στίχοι σπουδαίων Ελλήνων ποιητών.
Ο Αργύρης Μπακιρτζής και οι Χειμερινοί Κολυμβητές επιστρέφουν στον λόφο του Φιλοπάππου, με τα τραγούδια τους αλλά και τις ιστορίες που κάνουν κάθε φορά αυτή τη συνάντηση μοναδική.
Την ποινή του αποκλεισμού για έξι αγωνιστικές στον Τζανλούκα Πρεστιάνι επέβαλε η UEFA για ομοφοβική και όχι ρατσιστική επίθεση στον Βινίσιους, όπως έκρινε. Οι τρεις είναι με αναστολή.
Μετά από εννέα χρόνια Έλληνας διαιτητής, ο Αθηναίος Άγγελος Ευαγγέλου ορίστηκε από την ΚΕΔ να σφυρίξει τελικό Κυπέλλου, μια εξέλιξη που δεν συνδέεται με το πρωτάθλημα της Super League
Ο τεχνικός της Βαλένθια, Πέδρο Μαρτίνεθ απάντησε στα εγκωμιαστικά σχόλια του Εργκίν Αταμάν, τονίζοντας πως παρότι ο Τούρκος έχει καλύτερο βιογραφικό, αυτό δεν αρκεί στον Παναθηναϊκό για να αποκλείσει την ομάδα του στα play-offs της Euroleague.