Ο «Λύμπε» προτιμά Αϊντραχτ αντί Εθνική και… Μουντιάλ
Ο Νίκος Λυμπε-ρόπουλος σκόραρε στο 2-1 της Αϊντραχτ επί του Ανόβερου και αμέσως μετά το παιχνίδι δήλωσε απόλυτα ικανοποιημένος από τη μέχρι τώρα θητεία του στην Φρανκφούρτη. Παράλληλα, ο Καλαματιανός άσος ήταν κατηγορηματικός και σε ό,τι αφορά την σχέση του με την Εθνική Ελλάδα τονίζοντας πως δεν πρόκειται να ξαναφορέσει τη γαλανόλευκη φανέλα, ακόμα και αν η ομάδα προκριθεί στο Μουντιάλ, μέσω των μπαράζ. - Οι 30 υποψήφιοι του France Football για τη «χρυσή μπάλα»
Ο Νίκος Λυμπερόπουλος σκόραρε στο 2-1 της Αϊντραχτ επί του Ανόβερου και αμέσως μετά το παιχνίδι δήλωσε απόλυτα ικανοποιημένος από τη μέχρι τώρα θητεία του στην Φρανκφούρτη.
Παράλληλα, ο Καλαματιανός άσος ήταν κατηγορηματικός και σε ό,τι αφορά την σχέση του με την Εθνική Ελλάδα τονίζοντας πως δεν πρόκειται να ξαναφορέσει τη γαλανόλευκη φανέλα.
Μετά τη νίκη της Αϊντραχτ επί του Ανόβερο ο «Λύμπε» τόνισε πως δεν σκέφτεται να ξαναπαίξει στην Εθνική, ακόμη κι αν αυτή προκριθεί στο Μουντιάλ:
«Είμαι ευχαριστημένος από την καριέρα μου στην Εθνική, αλλά πλέον είμαι απόλυτα αφοσιωμένος στην Αϊντραχτ», τόνισε ο Έλληνας άσος και στη συνέχεια τόνισε στα γερμανικά…
«Αισθάνομαι πολύ όμορφα στη Φρανκφούρτη. Ευχαριστώ τους συμπαίκτες μου. Παίξαμε καλά σαν ομάδα και φτάσαμε στη νίκη».
Ο Αργύρης Μπακιρτζής και οι Χειμερινοί Κολυμβητές επιστρέφουν στον λόφο του Φιλοπάππου, με τα τραγούδια τους αλλά και τις ιστορίες που κάνουν κάθε φορά αυτή τη συνάντηση μοναδική.
Ο Αλεσάντρο Παγιόλα είναι από τους παίκτες που έχουν τραβήξει το ενδιαφέρον πολλών ομάδων της Euroleague, με τον ΠΑΟΚ να θέλει κι εκείνος να μπει στην… κούρσα.
Ο Λαμίν Γιαμάλ σκόραρε και τραυματίστηκε απέναντι στην Θέλτα, με τους Ισπανούς να περιμένουν τις εξετάσεις του για να δουν αν θα προλάβει το Παγκόσμιο Κύπελλο.