Διακρίνεται μια δυστοκία συστημικών ΜΜΕ, που έθαβαν το σκάνδαλο των υποκλοπών, να καλύψουν σήμερα τη δικαστική απόφαση και τα παράγωγά της. Γιατί άραγε;
Ολυμπιακό αγώνισμα η πυγμαχία γυναικών με… αντιδράσεις
Στο πρόγραμμα των Ολυμπιακών Αγώνων, αρχής γενομένης από τη διοργάνωση του Λονδίνου το 2012, εντάχθηκε για πρώτη φορά η πυγμαχία γυναικών, σύμφωνα με απόφαση που έλαβε την Πέμπτη η ΔΟΕ, προκαλώντας ωστόσο πολλές αντιδράσεις.
Στο πρόγραμμα των Ολυμπιακών Αγώνων, αρχής γενομένης από τη διοργάνωση του Λονδίνου το 2012, εντάχθηκε για πρώτη φορά η πυγμαχία γυναικών, σύμφωνα με απόφαση που έλαβε την Πέμπτη η Διεθνής Ολυμπιακή Επιτροπή (ΔΟΕ), προκαλώντας ωστόσο πολλές αντιδράσεις.
Ειδικότερα, η Βρετανική Ιατρική Ένωση (BMA) έσπευσε να εκδηλώσει την ανησυχία της, αφού, όπως υποστηρίζει, το «επικίνδυνο αυτό αγώνισμα» μπορεί με την είσοδό του στο Ολυμπιακό πρόγραμμα να ενθαρρύνει περισσότερους ανθρώπους να ασχοληθούν μαζί του.
«Η Ένωσή μας είναι απογοητευμένη από την απόφαση της εκτελεστικής επιτροπής της ΔΟΕ να εντάξει τη γυναικεία πυγμαχία στο ολυμπιακό πρόγραμμα, αφού αυτό είναι πολύ πιθανό να ενθαρρύνει πιο πολλούς ανθρώπους να ασχοληθούν με το επικίνδυνο αυτό άθλημα» αναφέρει η σχετική ανακοίνωση της Βρετανικής Ιατρικής Ένωσης και προσθέτει: «Ανεξάρτητα αν πρόκειται για άνδρες ή γυναίκες, κατά τη διάρκεια του αγώνα οι πυγμάχοι μπορούν να υποστούν εγκεφαλικές αιμορραγίες και σοβαρή ζημιά από τα χτυπήματα στα μάτια, στα αυτιά και στη μύτη».
Με χιούμορ, ένταση και συνεχείς ανατροπές, η παράσταση «Push Up» βυθίζεται στα άδυτα μιας πολυεθνικής, όπου η προσωπική και επαγγελματική ανέλιξη μετατρέπεται σε αγώνα επιβίωσης.