Μία είδηση που προκάλεσε σοκ και έσπειρε τον φόβο στον ποδοσφαιρικό χώρο της Αγγλίας αποκάλυψε η Αγγλική εφημερίδα «Sun». Έξι παίκτες που αγωνίζονται στην premier league κινδυνεύουν να έχουν προσβληθεί από τον ιό του AIDS λόγω της σεξουαλικής τους σχέσης με την ίδια κοπέλα που είναι φορέας της θανατηφόρας νόσου.
Μία είδηση που προκάλεσε σοκ και έσπειρε τον φόβο στον ποδοσφαιρικό χώρο της Αγγλίας αποκάλυψε η Αγγλική εφημερίδα «Sun». Έξι παίκτες που αγωνίζονται στην premier league κινδυνεύουν να έχουν προσβληθεί από τον ιό του AIDS λόγω της σεξουαλικής τους σχέσης με την ίδια κοπέλα που είναι φορέας της θανατηφόρας νόσου.
Τα ονόματα των αθλητών και της γυναίκας δεν μπορούν να αποκαλυφθούν για λόγους νομιμότητας, ωστόσο σύμφωνα με πηγές το βασικό ζήτημα το οποίο έχει τεθεί προς διαλεύκανση με τις απαιτούμενες εξετάσεις είναι αν η γυναίκα ήταν φορές του ιού πριν ή μετά τις ερωτικές περιπτύξεις της με τους παίκτες.
Οι ποδοσφαιριστές δεν έχουν ενημερώσει τις οικογένειες του ακόμα προκειμένου να μην προκληθεί πανικός. Αφού βγουν τα αποτελέσματα των εξετάσεων τότε θα υπάρξουν περαιτέρω εξελίξεις.
Η συγκεκριμένη κοπέλα είχε έρθει σε επαφή με τους έξι άνδρες μέσω του αγοριού της. Όταν χώρισε με αυτόν αποτέλεσε την ερωτική σύντροφο των έξι παικτών.
Αφού πληροφορήθηκε ότι έπασχε από τον ιό, ΗΙV τότε αμέσως επιχείρησε να ενημερώσει όλους τους παλαιούς ερωτικούς της παρτενέρ.
Η Γεωργία Νταγάκη μας προσκαλεί την Παρασκευή 24 Απριλίου σε ένα μουσικό ταξίδι που συμπυκνώνει 20 χρόνια δημιουργικής πορείας, αναζήτησης και εξέλιξης.
Οι Χοκς πέρασαν νικηφόρα από την έδρα των Νικς (107-106) σε ένα ματς- «θρίλερ» και έκαναν το 1-1 στη σειρά των playoffs της Ανατολής – Τα αποτελέσματα της βραδιάς στο NBA.
Ο 19χρονος ποδοσφαιριστής, Ταχίρις Ντος Σάντος, είναι ένας από αυτούς που βγήκαν ζωντανοί από την πύρινη κόλαση του Κραν Μοντανά την περασμένη Πρωτοχρονιά και τώρα υπέγραψε το πρώτο του επαγγελματικό συμβόλαιο με τη γαλλική Μετς.
O Κωνσταντίνος Μαυροπάνος βρίσκεται στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος ενόψει καλοκαιριού, καθώς έχει προσελκύσει το βλέμμα κορυφαίων ευρωπαϊκών συλλόγων.
Ο Βίκτορ Γουεμπανιάμα αναδείχθηκε αμυντικός της χρονιάς στο NBA και στα 22 του, έγινε ο νεότερος παίκτης στην ιστορία του NBA που κατακτά το εν λόγω βραβείο.