Ο Μπελούτσι… βοηθά τον Ολυμπιακό για Κάλστρομ και Γκονζάλες
Τα χρήματα που θα αποφέρει η μετακίνηση του Φερνάντο Μπελούτσι από τον Ολυμπιακό στην Πόρτο, θα δώσουν στους «ερυθρόλευκους» μεγαλύτερη άνεση κίνησης στο μεταγραφικό παζάρι και κυρίως στην εξέλιξη των διαπραγματεύσεων για Κάλστρομ και Γκονζάλες. Σύμφωνα με ρεπορτάζ της πορτογαλικής Record, το 50% των αγωνιστικών δικαιωμάτων του Αργεντινού μέσου θα κοστίσει στην Πόρτο περί τα 7 εκατ. ευρώ. Η Μπέτις απέρριψε την αρχική πρόταση των Πειραιωτών για τον Γκονζάλες, σύμφωνα με τον ισπανικό Τύπο. - Ανησυχία για τον τραυματισμό του «Ντάρμπι»
Η αποχώρηση του Φερνάντο Μπελούτσι από τον Ολυμπιακό, αυξάνει ακόμα περισσότερο την ανάγκη για ποιοτική αλλά κυρίως ποσοτική ενίσχυση του ρόστερ των πρωταθλητών. Ωστόσο, τα χρήματα που θα αποφέρει η μετακίνηση του στην Πόρτο, θα δώσουν στους «ερυθρόλευκους» μεγαλύτερη άνεση κίνησης στο μεταγραφικό παζάρι.
Σύμφωνα με ρεπορτάζ της πορτογαλικής Record, το 50% των αγωνιστικών δικαιωμάτων του Αργεντινού μέσου θα κοστίσει στην Πόρτο περί τα 7 εκατ. ευρώ. Το υπόλοιπο ποσοστό ανήκει στον μάνατζερ του παίκτη, Πίνι Ζάχαβι. Όπως όμως έχει διαρρεύσει εντός Ελλάδας, η μετακίνηση του Μπελούτσι δεν θα κοστίσει περισσότερο από 5 εκατ. ευρώ.
Σε κάθε περίπτωση, ό,τι και να ισχύει, η ουσία είναι πως στα ταμεία του Ολυμπιακού θα μπει «ζεστό χρήμα», το οποίο θα χρησιμοποιηθεί για την περαιτέρω ενίσχυση της ομάδας, με πρώτους στόχους τους Κιμ Κάλστρομ και Μαρκ Γκονζάλες.
Μάλιστα, η ισπανική εφημερίδα Diario de Sevilla, φιλοξενεί δηλώσεις του Γιάννη Χρυσικόπουλου, ο οποίος επιβεβαιώνει ότι βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις με τον Γκονζάλες, χωρίς πάντως να προβαίνει σε περισσότερες λεπτομέρειες.
Την ίδια ώρα και ο εκπρόσωπος του τελευταίου, Κριστιάν Ουγκάλδε τονίζει ότι ο πελάτης του όντως συζητά με τον Ολυμπιακό, προσθέτει όμως ότι θα είναι μεταξύ των παικτών που θα παρευρεθούν στην πρώτη προπόνηση της Μπέτις στις 13 Ιουλίου για την έναρξη της προετοιμασίας των Σεβιγιάνων.
Αξίζει να σημειωθεί, ότι ο ισπανικός Τύπος κάνει λόγο για επίσημη πρόταση του Ολυμπιακού, ύψους 5 εκ. ευρώ, η οποία πάντως απορρίφτηκε καθώς η Μπέτις δεν συζητά την παραχώρηση του Γκονζάλες με λιγότερα των 8 εκ. ευρώ.
Τέλος, αναφορικά με την υπόθεση του Ρέγες, τονίζεται μεν ότι οι «ερυθρόλευκοι» έχουν πάντα στα υπόψη τον διεθνή ποδοσφαιριστή, ξεκαθαρίζεται δε ότι δεν αποτελεί πρωταρχική επιλογή εξαιτίας των εξωγηπεδικών του δραστηριοτήτων.
Η Γεωργία Νταγάκη μας προσκαλεί την Παρασκευή 24 Απριλίου σε ένα μουσικό ταξίδι που συμπυκνώνει 20 χρόνια δημιουργικής πορείας, αναζήτησης και εξέλιξης.
Οι Χοκς πέρασαν νικηφόρα από την έδρα των Νικς (107-106) σε ένα ματς- «θρίλερ» και έκαναν το 1-1 στη σειρά των playoffs της Ανατολής – Τα αποτελέσματα της βραδιάς στο NBA.
Ο 19χρονος ποδοσφαιριστής, Ταχίρις Ντος Σάντος, είναι ένας από αυτούς που βγήκαν ζωντανοί από την πύρινη κόλαση του Κραν Μοντανά την περασμένη Πρωτοχρονιά και τώρα υπέγραψε το πρώτο του επαγγελματικό συμβόλαιο με τη γαλλική Μετς.
O Κωνσταντίνος Μαυροπάνος βρίσκεται στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος ενόψει καλοκαιριού, καθώς έχει προσελκύσει το βλέμμα κορυφαίων ευρωπαϊκών συλλόγων.
Ο Βίκτορ Γουεμπανιάμα αναδείχθηκε αμυντικός της χρονιάς στο NBA και στα 22 του, έγινε ο νεότερος παίκτης στην ιστορία του NBA που κατακτά το εν λόγω βραβείο.