Η παραίτηση του Στέλιου Μανωλά από την ΑΕΚ είναι οριστική, αφού ο ίδιος αρνήθηκε την επιστροφή του στον Ντούσαν Μπάγεβιτς. Πλέον, ίσως και από το Σάββατο να δρομολογηθούν οι διαδικασίες για την αντικατάστασή του με τον Βασίλη Δημητριάδη ως επικρατέστερη εξέλιξη. Λιγότερες πιθανότητες να μην καλυφθεί το κενό. Την αποχώρησή του από την ΑΕΚ προανήγγειλε ο Εντίνιο στην ιστοσελίδα aek365.gr.
Η παραίτηση του Στέλιου Μανωλά από την ΑΕΚ είναι οριστική, αφού ο ίδιος αρνήθηκε την επιστροφή του στον Ντούσαν Μπάγεβιτς.
Πλέον, ίσως και από το Σάββατο να δρομολογηθούν οι διαδικασίες για την αντικατάστασή του με τον Βασίλη Δημητριάδη ως επικρατέστερη εξέλιξη. Λιγότερες πιθανότητες να μην καλυφθεί το κενό.
Σύμφωνα με πληροφορίες, το βράδυ της Παρασκευής υπήρξε επαφή του Ντούσαν Μπάγεβιτς με τον Μανωλά, όπου ο Σερβοέλληνας τεχνικός προσπάθησε να μεταπείσει τον παλαίμαχο της Ένωσης, αλλά ο ίδιος αρνήθηκε την επιστροφή του.
Σε περίπτωση που τελικά έρθει ο Δημητριάδης θα έχει πάντως διαφορετικές αρμοδιότητες, καθώς θα λειτουργεί περισσότερο σαν «συνδετικός κρίκος» μεταξύ ομάδας και διοίκησης παρά ως τεχνικός διευθυντής.
Εντίνιο κατά… πάντων!
Την αποχώρησή του από την ΑΕΚ προανήγγειλε με δηλώσεις του στην ιστοσελίδα «aek365.gr» ο Εντίνιο, ο οποίος παράλληλα «εγκάλεσε» τη διοίκηση της «Ένωσης» επειδή έβαλε ρήτρα 2 εκ. ευρώ, ενώ δεν δίστασε να στραφεί κατά του Μπάγεβιτς λέγοντας οτι «ένας από τους λόγους που δεν πήραμε το πρωτάθλημα ήταν γιατί δεν είχαμε σωστό σύστημα»!
Μιλώντας αρχικά για τους λόγους της καθυστέρησης της άφιξης του στην Ελλάδα, είπε: «Ζήτησα μόνο την Τετάρτη να πάρω άδεια λόγω γενεθλίων. Την Πέμπτη θα γυρίσω», ενώ στη συνέχεια ήταν… χείμαρρος!
«Φεύγω όμως από την ΑΕΚ για δύο λόγους: Δεν πήρα ευκαιρίες και δεν με υπολογίζει ο Μπάγεβιτς. Εχω πει στον μάνατζέρ μου να τα δώσει όλα για να μου βρει ομάδα στην Αγγλία ή την Πορτογαλία.
»Την Πέμπτη θα μιλήσω με τον πρόεδρο και θα του ζητήσω να ρίξει τη ρήτρα που υπάρχει στο συμβόλαιό μου. Εχουν βάλει 2 εκατ. ευρώ. Είναι δυνατόν για έναν παίκτη που δεν υπολογίζουν να έχουν βάλει ρήτρα 2 εκατ. ευρώ; Είναι απαράδεκτο.
»Καταλαβαίνω ότι έχω παίξει στην Εθνική της χώρας μου, αλλά δεν με υπολογίζουν. Αυτό είναι υποκρισία. Δεν νομίζω ότι θα βρεθεί ομάδα που να δώσει 2 εκατ. ευρώ. Πιστεύω όμως ότι θα βρεθεί η «χρυσή» τομή», είπε ο Εντίνιο.
Τέλος, καταφέρθηκε ευθέως κατά του Ντούσαν Μπάγεβιτς, λέγοντας πως «πέρυσι ένας από τους λόγους που δεν πήραμε το πρωτάθλημα ήταν γιατί δεν είχαμε σωστό σύστημα»!
Η Γεωργία Νταγάκη μας προσκαλεί την Παρασκευή 24 Απριλίου σε ένα μουσικό ταξίδι που συμπυκνώνει 20 χρόνια δημιουργικής πορείας, αναζήτησης και εξέλιξης.
Οι Χοκς πέρασαν νικηφόρα από την έδρα των Νικς (107-106) σε ένα ματς- «θρίλερ» και έκαναν το 1-1 στη σειρά των playoffs της Ανατολής – Τα αποτελέσματα της βραδιάς στο NBA.
Ο 19χρονος ποδοσφαιριστής, Ταχίρις Ντος Σάντος, είναι ένας από αυτούς που βγήκαν ζωντανοί από την πύρινη κόλαση του Κραν Μοντανά την περασμένη Πρωτοχρονιά και τώρα υπέγραψε το πρώτο του επαγγελματικό συμβόλαιο με τη γαλλική Μετς.
O Κωνσταντίνος Μαυροπάνος βρίσκεται στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος ενόψει καλοκαιριού, καθώς έχει προσελκύσει το βλέμμα κορυφαίων ευρωπαϊκών συλλόγων.
Ο Βίκτορ Γουεμπανιάμα αναδείχθηκε αμυντικός της χρονιάς στο NBA και στα 22 του, έγινε ο νεότερος παίκτης στην ιστορία του NBA που κατακτά το εν λόγω βραβείο.