Ανοίγει την Πέμπτη η «αυλαία» της δεύτερης φάσης στα πλέι οφ για την Α1 πόλο ανδρών. Ο Ολυμπιακός υποδέχεται τη ΝΕ Πατρών και ο Πανιώνιος τη Βουλιαγμένη στον δρόμο για τον τελικό. Για τις θέσεις 5-6 ο Παναθηναϊκός φιλοξενεί τη Χίο.
Ανοίγει την Πέμπτη η «αυλαία» της δεύτερης φάσης στα πλέι οφ για την Α1 πόλο ανδρών. Ο πρωταθλητής Ολυμπιακός, ο οποίος κατέκτησε αήττητος την πρώτη θέση στην κανονική περίοδο, υποδέχεται στον Πειραιά την -«πρωτάρα» σε πλέι οφ- ΝΕ Πατρών και θέλει να κάνει την πρώτη από τις δύο νίκες που απαιτούνται, προκειμένου να πάρει το «εισιτήριο» για τους τελικούς.
Από την πλευρά του, ο Πανιώνιος φιλοξενεί στη Νέα Σμύρνη τη Βουλιαγμένη με στόχο το πρώτο βήμα για την πρόκριση στους τελικούς.
Στο μεταξύ, αύριο, Πέμπτη, αρχίζουν και οι αναμετρήσεις για τις θέσεις 5-6, με τον Παναθηναϊκό να υποδέχεται τη Χίο στο ΟΑΚΑ. Ο νικητής της συγκεκριμένης σειράς, η οποία κρίνεται στις δύο νίκες, θα πάρει ως «έπαθλο», εκτός από την πέμπτη θέση, και το τελευταίο «εισιτήριο» για το LEN Trophy.
Καθώς βρισκόμαστε μια ανάσα από το Πάσχα, δεν προκαλεί καμία εντύπωση ότι μόνο δύο νέες ταινίες έκαναν την εμφάνισή τους στις σκοτεινές αίθουσες αυτή την εβδομάδα
Έτσι διαμορφώνεται η βαθμολογία της Euroleague μετά τη νίκη της Χάποελ επί της Μακάμπι. Τι περιμένουν την 38η και τελευταία αγωνιστική Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός. Από 6οι έως 9οι οι πράσινοι.
Παρά την ήττα της με 38-16 από την Αυστρία στο Λιντς η Εθνική ομάδα Χάντμπολ των Γυναικών κατάφερε να προκριθεί στο Euro 2026, κάτι που πετυχαίνει για πρώτη φορά στην ιστορία της.
Η Βιγιαρεάλ έφυγε με σπουδαίο «διπλό» από την έδρα της Αθλέτικ Μπιλμπάο, επικρατώντας 2-1 για την 31η αγωνιστική της La Liga και κάνοντας καθοριστικό βήμα για την παραμονή στην πρώτη τετράδα.
Ο ισολογισμός της γαλλικής ομάδας αποκάλυψε το ιλιγγιώδες χρέος των 250 εκατ. ευρώ στο μεταγραφικό παζάρι, την ώρα που παραμένει το ανοιχτό «μέτωπο» με τον Ολυμπιακό για την... οψιόν του Γιάρεμτσουκ.