Δραματικά ήταν τα ματς σε ΟΑΚΑ και Τούμπα για την 23η αγωνιστική της Σούπερ Λιγκ.
Ο Παναθηναϊκός πέρασε δύσκολες στιγμές κόντρα στον Πανιώνιο, αλλά επικράτησε 2-1, ενώ ο ΠΑΟΚ χρειάστηκε τον Κοντρέρας για να κάμψει την αντίσταση του Ηρακλή με 1-0.
Νωρίτερα, ο ΟΦΗ απέσπασε εκτός έδρας ισοπαλία με 0-0 από τη Ξάνθη στα Πηγάδια.
Κυριακή 22 Φεβρουαρίου 15:00 Πανσερραϊκός – Λεβαδειακός 16:45 Θρασύβουλος – Πανθρακικός NOVA 16:45 Λάρισα – Αρης ALPHA 19:00 Αστερας Τρίπολης – ΑΕΚ ΝΕΤ 19:00 Εργοτέλης – Ολυμπιακός NOVA
Ο «Αυτόχειρας» του Νικολάι Έρντμαν σε σκηνοθεσία του Θανάση Θεολόγη κάνει πρεμιέρα στις 17 Απριλίου. Παραστάσεις κάθε Σάββατο και Κυριακή στο θέατρο Αλκμήνη.
Έξι χρόνια μετά το Κύπελλο του 2020, η τρομερή φέτος Ρεάλ Σοσιεδάδ νίκησε την Ατλέτικο Μαδρίτης στη διαδικασία των πέναλτι σε έναν καταπληκτικό τελικό στη Σεβίλλη και σήκωσε το τρίτο Copa del Rey της ιστορίας της.
Η Ρόμα αναδείχθηκε ισόπαλη με την Αταλάντα, παρέμεινε 6η και ισοβαθμεί με την 5η Κόμο, όμως δεν εκμεταλεύτηκε την ήττα της. Οι γηπεδούχοι κράτησαν τους φιλοξενούμενους στο -4.