Ανετες οι «πράσινες» με νίκη 3-1 σετ μέσα στο Μαρκόπουλο
Επιβλητικός ήταν ο Παναθηναϊκός, καθώς πέρασε από τα Μεσόγεια με νίκη 3-1 επί του Μαρκόπουλου στο ντέρμπι που άνοιξε την αυλαία της 17ης αγωνιστικής της Α1 γυναικών. Οι γηπεδούχες αιφνιδίασαν τις «πράσινες» και κατέκτησαν το πρώτο σετ, αλλά στη συνέχεια ο Παναθηναϊκός με όπλο το σερβίς και την επίθεσή του πέτυχε την ολική ανατροπή. Το Σάββατο, το υπόλοιπο πρόγραμμα...
Επιβλητικός ήταν ο Παναθηναϊκός, καθώς πέρασε από τα Μεσόγεια με νίκη 3-1 επί του Μαρκόπουλου στο ντέρμπι που άνοιξε την αυλαία της 17ης αγωνιστικής της Α1 γυναικών.
Οι γηπεδούχες αιφνιδίασαν τις «πράσινες» και κατέκτησαν το πρώτο σετ, αλλά στη συνέχεια ο Παναθηναϊκός με όπλο το σερβίς και την επίθεσή του πέτυχε την ολική ανατροπή.
Είναι χαρακτηριστικό ότι οι αθλήτριες του Τάκη Φλώρου κατόρθωσαν με την τακτική τους να βγάλουν εκτός αγώνα την Μαρία Γκαραγκούνη.
Πέρα από το ντέρμπι που άνοιξε την αυλαία, οι υπόλοιπες αναμετρήσεις θα διεξαχθούν το Σάββατο, με τον Ολυμπιακό να φιλοξενείται στο κλειστό της Νεάπολης από τη Λάρισα και τον Ηρακλή Θεσσαλονίκης να υποδέχεται τους Ίωνες.
Η Σονάτα του Σεληνόφωτος, ο σκηνικός μονόλογος του μεγάλου ποιητή Γιάννη Ρίτσου, θα παρουσιαστεί για μία μοναδική βραδιά τη Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου στο θέατρο Ολύμπια «Μαρία Κάλλας».
Στις 30 και 31 Ιανουαρίου, στο Ολύμπια θα πραγματοποιηθεί η συναυλία «Δύο Επέτειοι, Μία Σκηνή» - αφορμή τη συμπλήρωση 30 δημιουργικών χρόνων του συνθέτη Κώστα Λειβαδά και για τα 40 χρόνια της Ορχήστρας Νυκτών Εγχόρδων «Θανάσης Τσιπινάκης» του Δήμου Πατρέων.