Πραγματοποιήθηκε την Δευτέρα η κλήρωση της πρώτης φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας Γυναικών, στην οποία θα λάβουν μέρος οι ομάδες της Α1, οι οποίες με τη λήξη του α΄γύρου στο πρωτάθλημα κατείχαν τις θέσεις 5-12. Τα ζευγάρια που προέκυψαν είναι: Κερατέα - Λάρισα, Ίωνες - Πανελλήνιος, Ηρακλής Κηφισιάς - Κτησιφών και Αρης - Πανιώνιος.
Πραγματοποιήθηκε την Δευτέρα η κλήρωση της πρώτης φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας Γυναικών, στην οποία θα λάβουν μέρος οι ομάδες της Α1, οι οποίες με τη λήξη του α΄γύρου στο πρωτάθλημα κατείχαν τις θέσεις 5-12. Τα ζευγάρια που προέκυψαν είναι: Κερατέα – Λάρισα, Ίωνες – Πανελλήνιος, Ηρακλής Κηφισιάς – Κτησιφών και Αρης – Πανιώνιος.
Οι αγώνες θα διεξαχθούν στις 4 Φεβρουαρίου και στην επόμενη φάση οι νικήτριες θα αντιμετωπίσουν, ως γηπεδούχοι, τις πρώτες τέσσερις ομάδες της βαθμολογίας (Ολυμπιακό, Παναθηναϊκό, Μαρκόπουλο και Ηρακλή Θεσσαλονίκης).
Η κλήρωση της β΄φάσης θα διεξαχθεί στις 5 Φεβρουαρίου.
Ο Γιάννης Καλαβριανός περιγράφει τις ταραγμένες ημέρες της ζωής των πέντε ηρώων, που θα άλλαζαν μια για πάντα την ιστορία της παγκόσμιας λογοτεχνίας τρόμου.
Σα να μην έφτανε που οι παρεμβάσεις του VAR είναι πάνω από το μέσο όρο της UEFA οι διαιτητές περιμένουν την τεχνολογία να υποδείξει αποφάσεις σε κρίσιμες φάσεις επειδή φοβούνται