Τα επεισόδια οδηγούν σε αναβολή το ντέρμπι του βόλεϊ
Ορατό είναι το ενδεχόμενο αναβολής του ντέρμπι Παναθηναϊκού - Ολυμπιακού για την Α1 γυναικών, το οποίο είναι προγραμματισμένο να γίνει το Σάββατο. Το κλίμα είναι τεταμένο, τόσο από τα επεισόδια στο πόλο, όσο και από τα όσα συνέβησαν στα Εξάρχεια. Ο πρόεδρος της Ε.Ο.ΠΕ., Στέλιος Προσαλίκας έχει συνάντηση με τον ΓΓΑ, Σταύρο Δουβή και προσανατολίζεται σε αναβολή του ματς. - Αδεια γήπεδα ζητά ο Ερασιτέχνης Παναθηναϊκός
Ορατό είναι το ενδεχόμενο αναβολής στο ντέρμπι Παναθηναϊκού – Ολυμπιακού για την Α1 γυναικών, το οποίο είναι προγραμματισμένο να γίνει το Σάββατο. Ο πρόεδρος της Ε.Ο.ΠΕ., Στέλιος Προσαλίκας έχει την Δευτέρα συνάντηση με τον ΓΓΑ, Σταύρο Δουβή.
Το κλίμα είναι τεταμένο, τόσο από τα επεισόδια στο πόλο, όσο και από τα όσα συνέβησαν στα Εξάρχεια, καθώς οι αντιδράσεις του κόσμου αναμένονται ιδιαίτερα έντονες.
Ο Ολυμπιακός στο μεταξύ έχει καταθέσει αίτημα, ζητώντας την αλλαγή έδρας λόγω ακαταλληλότητας του γηπέδου της Λεωφόρου.
Ο Στέλιος Προσαλίκας λαμβάνοντας υπόψη όλα τα παραπάνω, προσανατολίζεται σε αναβολή του παιχνιδιού, προκειμένου να ηρεμήσουν τα πράγματα, ενώ μέσα στην μέρα αναμένονται και ανακοινώσεις.
Η Σονάτα του Σεληνόφωτος, ο σκηνικός μονόλογος του μεγάλου ποιητή Γιάννη Ρίτσου, θα παρουσιαστεί για μία μοναδική βραδιά τη Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου στο θέατρο Ολύμπια «Μαρία Κάλλας».
Στις 30 και 31 Ιανουαρίου, στο Ολύμπια θα πραγματοποιηθεί η συναυλία «Δύο Επέτειοι, Μία Σκηνή» - αφορμή τη συμπλήρωση 30 δημιουργικών χρόνων του συνθέτη Κώστα Λειβαδά και για τα 40 χρόνια της Ορχήστρας Νυκτών Εγχόρδων «Θανάσης Τσιπινάκης» του Δήμου Πατρέων.