Ο Ερνάντεζ MVP της αγωνιστικής και οι προπονητές για το «All Star» του βόλεϊ
Ο Οσβάλντο Ερνάντεζ της Λαμίας αναδείχθηκε MVP της 6ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Βόλεϊ Α1. Ο Κουβανός διαγώνιος του ΓΣ Λαμία είχε 26 πόντους με 20/32 επιθέσεις, 3 άσους, 3 μπλοκ στη νίκη της ομάδας του με 3-1 επί του Εθνικού Αλεξανδρούπολης το Σάββατο στο Χαλκιoπούλειο, όπου η Λαμία μετά τις δύο εντός έδρας ήττες στο ξεκίνημα δείχνει να αρχίζει να βρίσκει ρυθμό. Οι προπονητές του «All Star Game»...
Ο Οσβάλντο Ερνάντεζ της Λαμίας αναδείχθηκε Πολυτιμότερος Αθλητής (MVP) της 6ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Βόλεϊ Α1.
Ο Κουβανός διαγώνιος του ΓΣ Λαμία είχε 26 πόντους με 20/32 επιθέσεις, 3 άσους, 3 μπλοκ στη νίκη της ομάδας του με 3-1 επί του Εθνικού Αλεξανδρούπολης το Σάββατο στο Χαλκιoπούλειο, όπου η Λαμία μετά τις δύο εντός έδρας ήττες στο ξεκίνημα δείχνει να αρχίζει να βρίσκει ρυθμό.
Καλύτερος αθλητής της αγωνιστικής σύμφωνα με τον συντελεστή αξιολόγησης «index» της επίσημης στατιστικής υπηρεσίας του πρωταθλήματος, ήταν ο Τίνε Ουρνάουτ του Ολυμπιακού.
Ο Σλοβένος ακραίος είχε 14,17 πόντους με 12/17 επιθέσεις, 1,17 μπλοκ, 1 άσο, 5 άμυνες και 89% (8/9 με 1 λάθος) άριστες/συνολικές υποδοχές στη νίκη της ομάδας του με 3-0 σετ επί του Μίλωνα Νέας Σμύρνης.
Συνεδρίαση του ΔΣ της ΕΣΑΠΣυνεδριάζει την Τετάρτη το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΣΑΠ που θα ασχοληθεί με τρέχοντα θέματα.
Η ημερήσια διάταξη περιλαμβάνει τα εξής θέματα:
1) Χορηγία ΟΠΑΠ
2) Πρωτάθλημα 2008-2009 Πρόγραμμα πρωταθλήματος Παρατηρήσεις αγώνων Διαιτησία All Star Game 2008
3) Τηλεοπτική κάλυψη Πρωταθλήματος
4) Οικονομικά θέματα
5) Οργάνωση ΕΣΑΠ
Οι προπονητές του «All Star Game»…
Οριστικοποιήθηκε η λίστα των προπονητών που θα συμμετάσχουν στο εφετινό «All Star Game», το οποίο θα διεξαχθεί το Σάββατο 22 Νοεμβρίου 2008 στο δημοτικό Γυμναστήριο Αμαλιάδας, με τη συνδιοργάνωση του Κόροιβου και του δήμου Αμαλιάδας.
Την ομάδα των Ελλήνων θα καθοδηγήσουν ο Κώστας Αρσενιάδης του Ηρακλή και ο Γιώργος Χριστόπουλος της ΕΑ Πατρών, ενώ στον πάγκο της ομάδας των αλλοδαπών θα καθήσουν ο Σουηδός προπονητής του Ολυμπιακού, Αντερς Κρίστιανσον και ο Βούλγαρος συνάδελφός του στον Φοίνικα Σύρου, Πέτιο Ντραγκίεφ.
Τέλος, την ομάδα των Νέων θα καθοδηγήσει ο προπονητής της Λαμίας, Δημήτρης Ανδρεόπουλος.
Η Σονάτα του Σεληνόφωτος, ο σκηνικός μονόλογος του μεγάλου ποιητή Γιάννη Ρίτσου, θα παρουσιαστεί για μία μοναδική βραδιά τη Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου στο θέατρο Ολύμπια «Μαρία Κάλλας».
Στις 30 και 31 Ιανουαρίου, στο Ολύμπια θα πραγματοποιηθεί η συναυλία «Δύο Επέτειοι, Μία Σκηνή» - αφορμή τη συμπλήρωση 30 δημιουργικών χρόνων του συνθέτη Κώστα Λειβαδά και για τα 40 χρόνια της Ορχήστρας Νυκτών Εγχόρδων «Θανάσης Τσιπινάκης» του Δήμου Πατρέων.