H EA Πατρών δεν φάνηκε να... πτοείται από το γεγονός ότι ο Πλάμεν Κονστανίνοφ απάντησε αρνητικά στην πρότασή της και επέλεξε τον Ηρακλή, αφού προχώρησε άμεσα στην απόκτηση δύο ακραίων. Ο πρώτος, είναι ο έμπειρoς Bραζιλιάνος Μαρτσέλο Σάκι Μέντεζ που πέρυσι αγωνίστηκε στην ΑΕΚ και ο δεύτερος ο Τσέχος, Μάρεκ Νοβότνι από την Σίσλεϊ Τρεβίζο!
H EA Πατρών δεν φάνηκε να… πτοείται από το γεγονός ότι ο Πλάμεν Κονστανίνοφ απάντησε αρνητικά στην πρότασή της και επέλεξε τον Ηρακλή, αφού προχώρησε άμεσα στην απόκτηση δύο ακραίων.
Ο πρώτος, είναι ο έμπειρός Βραζιλιάνος Μαρτσέλο Σάκι Μέντεζ (07/01/73, 1.94) ο οποίος την περίοδο 2007-07 αγωνίστηκε στην Α1 με τη φανέλα της ΑΕΚ, αφήνοντας πολύ καλές εντυπώσεις, ενώ την προηγούμενη χρονιά αγωνίστηκε στην Τουρκία με τη φανέλα της Μπελεντιέ.
Η δεύτερη περίπτωση, η οποία προκάλεσε εντυπώσεις, ήταν εκείνη του τσέχου Μάρεκ Νοβότνι (4/5/78, 2.04), από την Σίσλεϊ Τρεβίζο! Ο Τσέχος διεθνής την περίοδο 2007-07 αναδείχτηκε πρωταθλητής Ιταλίας με τη φανέλα της Μπενετόν και αποτελεί εξαιρετική περίπτωση. Ο Νοβότνι έχει συμφωνήσει σε όλα με τους πατρινούς, με τις υπογραφές να αναμένονται σύντομα.
Η ΕΑ Πατρών έτσι συνεχίζει τις εντυπωσιακές κινήσεις στο μεταγραφικό παζάρι, δείχνοντας ότι είναι αποφασισμένη να πρωταγωνιστήσει την επόμενη χρονιά.
Η Σονάτα του Σεληνόφωτος, ο σκηνικός μονόλογος του μεγάλου ποιητή Γιάννη Ρίτσου, θα παρουσιαστεί για μία μοναδική βραδιά τη Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου στο θέατρο Ολύμπια «Μαρία Κάλλας».
Στις 30 και 31 Ιανουαρίου, στο Ολύμπια θα πραγματοποιηθεί η συναυλία «Δύο Επέτειοι, Μία Σκηνή» - αφορμή τη συμπλήρωση 30 δημιουργικών χρόνων του συνθέτη Κώστα Λειβαδά και για τα 40 χρόνια της Ορχήστρας Νυκτών Εγχόρδων «Θανάσης Τσιπινάκης» του Δήμου Πατρέων.