Επισημοποιήθηκε ο γάμος μεταξύ Παναθηναϊκού και Λεώνη
Μονοετές συμβόλαιο συνεργασίας με τον Παναθηναϊκό υπέγραψε ο Αλέκος Λεώνης και το «πράσινο» ΤΑΑ ανακοίνωσε επίσημα την απόκτησή του. Το μεταξύ τους συμβόλαιο έχει οψιόν μονομερούς ανανέωσης για ακόμη μια χρονιά. Να ζήσει μεγάλες επιτυχίες ευχήθηκε ο - σύντομα πρώην - Ομοσπονδιακός τεχνικός.
Μονοετές συμβόλαιο συνεργασίας με τον Παναθηναϊκό υπέγραψε ο Αλέκος Λεώνης και το «πράσινο» ΤΑΑ ανακοίνωσε επίσημα την απόκτησή του. Το μεταξύ τους συμβόλαιο έχει οψιόν μονομερούς ανανέωσης για ακόμη μια χρονιά. Ο Μακεδόνας τεχνικός θα έχει βοηθό του στον Παναθηναϊκό τον Δημήτρη Βαλσαμίδη.
Η ανακοίνωση:
«Ο Αλέκος Λεώνης είναι και επίσημα από σήμερα ο νέος προπονητής του ανδρικού τμήματος βόλεϊ Παναθηναϊκού. Το συμβόλαιο που υπέγραψε ο Μακεδόνας τεχνικός θα έχει ισχύ ένα χρόνο με δικαίωμα ανανέωσης από την πλευρά του τριφυλλιού για άλλο ένα έτος. Βοηθός προπονητή αναλαμβάνει ο Δημήτρης Βαλσαμίδης».
Στις πρώτες δηλώσεις του, ως τεχνικός του Παναθηναϊκού πλέον, ο Αλέκος Λεώνης ευχήθηκε «… να ζήσω ακόμα μεγαλύτερες επιτυχίες με τον Παναθηναϊκό από αυτές που έζησα σε προηγούμενες ομάδες και στην Εθνική».