Από την... τηλεόραση θα παρακολουθήσει ο Νταβίντ Τρεζεγκέ τους αγώνες της εθνικής Γαλλίας στα τελικά του EURO 2008, καθώς ο ομοσπονδιακός τεχνικός των «τρικολόρ», Ραϊμόν Ντομενέκ, δεν συμπεριέλαβε τον φορ της Γιουβέντους στην προεπιλογή των 30 παικτών.
Από την… τηλεόραση θα παρακολουθήσει ο Νταβίντ Τρεζεγκέ τους αγώνες της εθνικής Γαλλίας στα τελικά του EURO 2008, καθώς ο ομοσπονδιακός τεχνικός των «τρικολόρ», Ραϊμόν Ντομενέκ, δεν συμπεριέλαβε τον φορ της Γιουβέντους στην προεπιλογή των 30 παικτών.
Από τους παίκτες αυτούς θα προκύψουν οι 23 της αποστολής για τα γήπεδα της Ελβετίας και της Αυστρίας, τα ονόματα των οποίων θα ανακοινώσει ο Ντομενέκ στις 28 του μηνός. Αναλυτικά η προεπιλογή της Γαλλίας:
Οι συμπατριώτες του Σάσα Βεζένκοφ περιμένουν πώς και πως για να δουν από κοντά τον Βούλγαρο διεθνή, με τους υπεύθυνους του γηπέδου να ανοίγουν και το πάνω διάζωμα.
Η ομάδα της Κηφισιάς έχει πετύχει κάτι παραπάνω από έναν άθλο στη μεγάλη κατηγορία του γυναικείου βόλεϊ και τα επιτεύγματα της συνθέτουν μία μοναδική αθλητική ιστορία.
Δύο αγωνιστικές μένουν για το τέλος της κανονικής διάρκειας της Euroleague και το «Figurei8ht» έβγαλε νέο ανανεωμένο πίνακα με τα ποσοστά που αφορούν την οκτάδα της διοργάνωσης.