Πέμπτη 09 Απριλίου 2026
weather-icon 19o
Ξέφρενοι πανηγυρισμοί σε «Καυτανζόγλειο» και Πειραιά

Ξέφρενοι πανηγυρισμοί σε «Καυτανζόγλειο» και Πειραιά

Το σφύριγμα της λήξης του τελικού του Κυπέλλου Ελλάδας HOL, που βρήκε τον Ολυμπιακό νικητή με 2-0, έδωσε το έναυσμα για ξέφρενους πανηγυρισμούς τόσο εντός «Καυτανζογλείου», όσο και στον Πειραιά. Στο «Καυτανζόγλειο» ήταν και ο Λούα Λούα, ο οποίος ακολούθησε τελικά την αποστολή του Ολυμπιακού.
- Ξέφρενοι πανηγυρισμοί σε... διπλό ταμπλό

89

Το σφύριγμα της λήξης του τελικού του Κυπέλλου Ελλάδας HOL, που βρήκε τον Ολυμπιακό νικητή με 2-0, έδωσε το έναυσμα για ξέφρενους πανηγυρισμούς τόσο εντός «Καυτανζογλείου», όσο και στον Πειραιά.

Την ώρα που ο πρόεδρος της ΕΠΟ, Βασίλης Γκαγκάτσης παρέδιδε το Κύπελλο στα χέρια του αρχηγού του Ολυμπιακού, Πρέντραγκ Τζόρτζεβιτς, χιλιάδες φίλοι των «ερυθρόλευκων» ξεχύθηκαν στους δρόμους του Πειραιά για να πανηγυρίσουν την κατάκτηση του νταμπλ.

Ο Σερβοέλληνας μέσος ήταν ο τελευταίος που ανέβηκε στις κερκίδες των επισήμων.

Πρώτα, είχαν ακολουθήσει οι παίκτες του ηττημένου Αρη, οι οποίοι καθώς ανέβαιναν στα επίσημα, πέρασαν μέσα από την «αψίδα» που είχαν δημιουργήσει οι παίκτες του Ολυμπιακού που τους χειροκροτούσαν!

Ο Λουτσιάνο Γκαλέτι ήταν ο πρώτος παίκτης των Πειραιωτών που ανέβηκε στα επίσημα, καθώς παρέλαβε το βραβείο του MVP του τελικού.

Ο Τζόρτζεβιτς έφτασε τελευταίος και από τα χέρια του προέδρου της ΕΠΟ παρέλαβε το Κύπελλο, ενώ ο ουρανός της Θεσσαλονίκης φωτιζόταν από εκατοντάδες βεγγαλικά.

Στα επίσημα του «Καυτανζογλείου» κάθονται δίπλα-δίπλα ο πρόεδρος της ΕΠΟ, Βασίλης Γκαγκάτσης, ο πρόεδρος της ΠΑΕ Αρης, Λάμπρος Σκόρδας, ο αρχηγός της αποστολής του Ολυμπιακού, Σάββας Θεοδωρίδης και ο υφυπουργός Αθλητισμού, Γιάννης Ιωαννίδης. Σκόρδας και Ιωαννίδης είχαν μάλιστα εγκάρδια συνομιλία κατά τη διάρκεια του ημιχρόνου.

Συνεχόμενες είναι οι διαμαρτυρίες των παικτών και των δύο ομάδων για τις μπάλες. Οι ποδοσφαιριστές διαμαρτύρονταν πως οι μπάλες έχουν περισσότερο αέρα από ό,τι πρέπει.

Ο τελικός του Κυπέλλου Hellas on Line είναι ο τέταρτος από το 2001 για τον Γιώργο Κασναφέρη, ο ο οποίος έχει αποφασίσει να δώσει τέλος στην καριέρα του ως διαιτητής μετά από 232 παιχνίδια (154 για το Πρωτάθλημα, 41 για το Κύπελλο και 37 διεθνείς).

Στο «Καυτανζόγλειο» ήταν και ο Λούα Λούα, ο οποίος ακολούθησε τελικά την αποστολή του Ολυμπιακού, χωρίς φυσικά να συμπεριλαμβάνεται στα πλάνα του Χοσέ Σεγκούρα, μετά το πειθαρχικό παράπτωμα στο οποίο υπέπεσε και λογικά θα του κοστίσει τη θέση του στο ρόστερ της επόμενης περιόδου.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,www.sport.gr

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ALTER EGO MEDIA A.E.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΚΕΦΟΔΕ ΑΤΤΙΚΗΣ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 09 Απριλίου 2026
Cookies