Την κατάκτηση του πρωταθλήματος έθεσε ως πρωταρχικό στόχο του Ολυμπιακού για τη φετινή σεζόν ο πρόεδρος της ΠΑΕ, Σωκράτης Κόκκαλης, μιλώντας στους παίκτες και το τεχνικό επιτελείο της ομάδας στο πλαίσιο της κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίτας των ερυθρολεύκων.
«Βάλτε το καλά στο μυαλό σας ότι πρέπει να πάρουμε το πρωτάθλημα. Έχουμε την καλύτερη ομάδα στην Ελλάδα», είπε ο κ. Κόκκαλης και αναφερόμενος σε δήλωση του Ριβάλντο ότι θέλει να κατακτήσει δύο πρωταθλήματα με την ΑΕΚ και πρόσθεσε: «Κόψτε τον βήχα σε ορισμένους παίκτες που θέλουν να μείνουν δύο χρόνια για να πάρουν δύο σερί τίτλους.»
Οι τυχεροί που κέρδισαν τα φλουριά ήταν οι Κώστας Μήτρογλου και Κυριάκος Παπαδόπουλος από την πλευρά των ποδοσφαιριστών και οι Αλεξ Κάσερες και Αντρέας Νινιάδης από το τεχνικό τιμ.
«Ελπίζω αυτή η χρονιά να αποδειχθεί γούρικη για μένα», τόνισε ο Παπαδόπουλοςο οποίος συμπλήρωσε ότι «δουλεύω σκληρά για να καθιερωθώ στον Ολυμπιακό και ελπίζω ότι θα τα καταφέρω».
Ο «Αυτόχειρας» του Νικολάι Έρντμαν σε σκηνοθεσία του Θανάση Θεολόγη κάνει πρεμιέρα στις 17 Απριλίου. Παραστάσεις κάθε Σάββατο και Κυριακή στο θέατρο Αλκμήνη.
Έξι χρόνια μετά το Κύπελλο του 2020, η τρομερή φέτος Ρεάλ Σοσιεδάδ νίκησε την Ατλέτικο Μαδρίτης στη διαδικασία των πέναλτι σε έναν καταπληκτικό τελικό στη Σεβίλλη και σήκωσε το τρίτο Copa del Rey της ιστορίας της.
Η Ρόμα αναδείχθηκε ισόπαλη με την Αταλάντα, παρέμεινε 6η και ισοβαθμεί με την 5η Κόμο, όμως δεν εκμεταλεύτηκε την ήττα της. Οι γηπεδούχοι κράτησαν τους φιλοξενούμενους στο -4.