Η Ολυμπιάδα έφυγε νικήτρια από το Ρέθυμνο, 57-51 τον ΑΓΟΡ
Ακόμα ένα θρίλερ εκτυλίχθηκε σο κλειστό «Μ. Μερκούρη», χωρίς αίσιο τέλος για τον γηπεδούχο. Ο ΑΓΟΡ ηττήθηκε από την Ολυμπιάδα Πατρών 57-51, με το τελικό σκορ να διαμορφώνεται στο τελευταίο λεπτό. Οι Πατρινοί ήταν μπροστά στο σκορ σε όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης με ηγέτη τον Τζέφερσον. Από την πλευρά των γηπεδούχων ξεχώρησαν οι 17 πόντοι του Τόπιτς.
Ακόμα ένα θρίλερ εκτυλίχθηκε σο κλειστό «Μ. Μερκούρη», αλλά ούτε αυτό δεν είχε αίσιο τέλος για τον γηπεδούχο. Ο ΑΓΟΡ ηττήθηκε από την Ολυμπιάδα Πατρών 57-51, με το τελικό σκορ να διαμορφώνεται στο τελευταίο λεπτό.
Αυτή ήταν η πρώτη νίκη της Ολυμπιάδας στην Α1, ενώ ο ΑΓΟΡ συμπλήρωσε δύο εντός έδρας ήττες και το χειρότερο για την ομάδα του Αργύρη Πεδουλάκη, είναι πως και οι δύο προέρχονται από ομάδες που κυνηγούν τον ίδιο στόχο: την παραμονή στην κατηγορία.
Οι Πατρινοί ήταν μπροστά στο σκορ σε όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης και έχοντας ως ηγέτη τον Τζέφερσον, που είχε στο ενεργητικό του 13 πόντους, κατάφεραν να φτάσουν στη νίκη.
Από την πλευρά των γηπεδούχων οι 17 πόντοι του Τόπιτς δεν μπόρεσαν να ανατρέψουν την ροή του αγώνα, ενώ οι υπόλοιποι παίκτες του Α.Πεδουλάκη έδειχναν σε κακή μέρα, χωρίς να μπορούν να βρούνε λύσεις.
Στο τρίτο δεκάλεπτο οι γηπεδούχοι βελτιώθηκαν και πήραν στο τέλος την πρωτοπορία με 44-43.
Πέντε λεπτά προτού λήξει η αναμέτρηση το σκορ ήταν στο 51-51, ωστόσο με ένα 6-0 σερί στα τελευταία λεπτά, οι Πατρινοί κατάφεραν να πάρουν το ματς με 57-51, εξασφαλίζοντας έτσι την πρώτη τους νίκη στο φετινό πρωτάθλημα.
Προκλήθηκε σάλος επειδή ο ελίτ ρέφερι Μελέρ δεν σφύριξε το ντέρμπι Γαλατασαράι-Φενέμπαχτσε, όμως πρέπει να γνώριζε από το ματς Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός 0-2 ότι θα ξανάρχονταν για την Super League
«Ντρίμπλα» ή ειλικρινή απάντηση; Ο Κάρλο Αντσελότι απάντησε αυθόρμητα σε δύο οπαδούς της Εθνικής Βραζιλίας για το αν θα καλέσει στο προσεχές Μουντιάλ τον Νεϊμάρ.