Να καταγραφεί στην κάλπη η λαϊκή δυσαρέσκεια, ζητά η Αλ.Παπαρήγα
Να «κοντύνουν» το ύψος του δικομματισμού στις εκλογές της 16ης Σεπτεμβρίου, καταψηφίζοντας τη ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ και υπερψηφίζοντας το ΚΚΕ, κάλεσε τους πολίτες η Αλ.Παπαρήγα, μιλώντας σε ανοιχτή πολιτική συγκέντρωση στην πλατεία Αγίου Ανδρέα, στη Λαμπρινή.
Να «κοντύνουν» το ύψος του δικομματισμού στις εκλογές της 16ης Σεπτεμβρίου, καταψηφίζοντας τη ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ και υπερψηφίζοντας το ΚΚΕ, κάλεσε τους πολίτες η γενική γραμματέας του κομμουνιστικού κόμματος, Αλέκα Παπαρήγα, μιλώντας σε ανοιχτή πολιτική συγκέντρωση στην πλατεία Αγίου Ανδρέα, στη Λαμπρινή.
«Πρέπει να καταγραφεί στην κάλπη» τόνισε η κ. Παπαρήγα, «η λαϊκή δυσαρέσκεια», επισημαίνοντας ότι τα λαϊκά στρώματα δεν έχουν να κερδίσουν τίποτα από τα δύο μεγάλα κόμματα. Αντίθετα, επισήμανε, ενισχύοντας με την ψήφο τους το ΚΚΕ, αυτό θα τρομάξει και θα ασκήσει πίεση στα κόμματα εξουσίας, στην εργοδοσία και την Ευρωπαϊκή Ένωση.
«Δεν είμαστε κόμμα της μόδας» είπε επίσης η κ. Παπαρήγα, λέγοντας ότι το ΚΚΕ τα τελευταία 17 χρόνια έχει ωριμάσει και αποτελεί εγγύηση για μετά τις εκλογές στην επίλυση των κοινωνικών προβλημάτων καθώς, όπως είπε, κατά την επόμενη οκταετία θα γίνει η ταχύρρυθμη ολοκλήρωση των αντιδραστικών, όπως τις χαρακτήρισε, μεταρρυθμίσεων.
Αναφερόμενη στον ΣΥΝ, η γγ του ΚΚΕ είπε ότι, με τα όσα λέει, καταδεικνύεται ότι αυτό που επιθυμεί είναι η συμμετοχή του στη διαχείριση της εξουσίας, ενώ για το ΛΑΟΣ υποστήριξε ότι δεν έχει ξεκάθαρο ρόλο, χαρακτηρίζοντάς το «περίεργο κόμμα».