Να συνέλθει από το σοκ θέλει η «Μπάρτσα», Ρεάλ και Σεβίλη καραδοκούν
Με νωπές τις μνήμες του αποκλεισμού της από τον τελικό του Copa del Rey, η Μπαρτσελόνα αντιμετωπίζει την Κυριακή την Μπέτις και είναι το φαβορί για τη νίκη, που θα της επιτρέψει να μείνει ζωντανή στη διεκδίκηση του πρωταθλήματος. Η δεύτερη Ρεάλ φιλοξενεί τη φιναλίστ του UEFA Εσπανιόλ, ενώ από κοντά βρίσκεται και η τρίτη Σεβίλη, που λογικά δεν θα έχει πρόβλημα στο γήπεδό της με την Ουέλβα.
Με νωπές τις μνήμες από τη βαριά ήττα με 4-0 από τη Χετάφε και τον αποκλεισμό της από τον τελικό του Copa del Rey, η Μπαρτσελόνα αντιμετωπίζει την Κυριακή την Μπέτις και είναι το φαβορί για τη νίκη, που θα της επιτρέψει να μείνει ζωντανή στη διεκδίκηση του πρωταθλήματος, δηλαδή του μοναδικού στόχου που της απέμεινε για φέτος.
Ο Ράικαρντ θα έχει στη διάθεσή του τον Μέσι, αλλά αμφίβολοι είναι οι Μότα, Ντέκο και Μάρκεζ.
Από εκεί και πέρα, η δεύτερη Ρεάλ Μαδρίτης φιλοξενεί τη φιναλίστ του φετινού Κυπέλλου UEFA, Εσπανιόλ, χωρίς τους Μπέκαμ και Ρομπίνιο, που είναι τιμωρημένοι, αλλά και χωρίς τον Γκάγκο, που είναι τραυματίας. Από την πλευρά της η ομάδα της Βαρκελώνης θα αγωνιστεί χωρίς τον Ίτο (τιμωρημένος).
Τέλος, η Σεβίλη φιλοξενεί την Ουέλβα και θέλει οπωσδήποτε τη νίκη για να παραμείνει σε τροχιά τίτλου.
Ο «Αυτόχειρας» του Νικολάι Έρντμαν σε σκηνοθεσία του Θανάση Θεολόγη κάνει πρεμιέρα στις 17 Απριλίου. Παραστάσεις κάθε Σάββατο και Κυριακή στο θέατρο Αλκμήνη.
Έξι χρόνια μετά το Κύπελλο του 2020, η τρομερή φέτος Ρεάλ Σοσιεδάδ νίκησε την Ατλέτικο Μαδρίτης στη διαδικασία των πέναλτι σε έναν καταπληκτικό τελικό στη Σεβίλλη και σήκωσε το τρίτο Copa del Rey της ιστορίας της.
Η Ρόμα αναδείχθηκε ισόπαλη με την Αταλάντα, παρέμεινε 6η και ισοβαθμεί με την 5η Κόμο, όμως δεν εκμεταλεύτηκε την ήττα της. Οι γηπεδούχοι κράτησαν τους φιλοξενούμενους στο -4.