Και επίσημα ανακοινώθηκε από τον Παναθηναϊκό ο Ρομέρο
Ολα κύλησαν ομαλά και την Τρίτη ανακοινώθηκε η απόκτηση του Σεμπαστιάν Αριέλ Ρομέρο από τον Παναθηναϊκό. Ο 28χρονος Αργεντινός μεσοεπιθετικός πέρασε με επιτυχία τις ιατρικές εξετάσεις και υπέγραψε τριετές συμβόλαιο συνεργασίας με την ελληνική ομάδα.
Ολα κύλησαν ομαλά και την Τρίτη ανακοινώθηκε η απόκτηση του Σεμπαστιάν Αριέλ Ρομέρο από τον Παναθηναϊκό. Ο 28χρονος Αργεντινός μεσοεπιθετικός πέρασε με επιτυχία τις ιατρικές εξετάσεις και υπέγραψε τριετές συμβόλαιο συνεργασίας με την ελληνική ομάδα, που θα αποτελέσει τον τρίτο ευρωπαϊκό «σταθμό» της καριέρας του, αφού είχε περάσει στις αρχές της δεκαετίας από τη Μπέτις και την Τουλούζ.
Γεννημένος στις 27 Απριλίου του 1978 στο Μπερίσο, ο «Τσιρόλα» όπως είναι το παρατσούκλι του, αγωνιζόταν από το 2002 στη Ρασίνγκ Κλαμπ του Μπουένος Αϊρες. Ηταν αρχηγός της ομάδας, έχοντας συνολικά 114 συμμετοχές και 12 γκολ στο πρωτάθλημα Αργεντινής.
Στο μεταξύ, με διπλές προπονήσεις συνεχίζεται η προετοιμασία του Παναθηναϊκού. Τρεις παίκτες της ομάδας έκαναν δηλώσεις και ανάμεσά τους ο Θανάσης Τσίγκας, που επέστρεψε στην Παιανία αφού αγωνιζόταν ως δανεικός στην Καλλιθέα.
«Είμαι ευτυχισμένος που ανήκω στην οικογένεια του Παναθηναϊκού και ελπίζω να δικαιώσω αυτούς που με εμπιστεύτηκαν», αρκέστηκε να πει ο 24χρονος επιθετικός, ενώ ο Ιγκόρ Μπίσκαν δήλωσε:
«Αυτό που θέλουμε είναι να φτιάξουμε μια δυνατή ομάδα που θα παίζει καλό ποδόσφαιρο και θα δώσει χαρά στον κόσμο μας. Τους πικράναμε πέρυσι και τους το χρωστάμε».
Τέλος, ο Βαγγέλης Μάντζιος τόνισε: «Ο Παναθηναϊκός είναι υποχρεωμένος να διεκδικεί κάθε χρόνο τους τίτλους στην Ελλάδα και την καλή πορεία στην Ευρώπη. Θέλουμε να κάνουμε φέτος τους φιλάθλους μας ευτυχισμένους».
Ο Αργύρης Μπακιρτζής και οι Χειμερινοί Κολυμβητές επιστρέφουν στον λόφο του Φιλοπάππου, με τα τραγούδια τους αλλά και τις ιστορίες που κάνουν κάθε φορά αυτή τη συνάντηση μοναδική.
Ο Αλεσάντρο Παγιόλα είναι από τους παίκτες που έχουν τραβήξει το ενδιαφέρον πολλών ομάδων της Euroleague, με τον ΠΑΟΚ να θέλει κι εκείνος να μπει στην… κούρσα.
Ο Λαμίν Γιαμάλ σκόραρε και τραυματίστηκε απέναντι στην Θέλτα, με τους Ισπανούς να περιμένουν τις εξετάσεις του για να δουν αν θα προλάβει το Παγκόσμιο Κύπελλο.