Ολοκληρώθηκαν οι επαφές Σκανδαλάκη στο Ισραήλ για το Πατριαρχείο Ιεροσολύμων
Ολοκληρώθηκαν οι επαφές του υφυπουργού Εξωτερικών Π.Σκανδαλάκη με τους υπουργούς Εξωτερικών του Ισραήλ και της Παλαιστινιακής Αρχής σχετικά με το Πατριαρχείο Ιεροσολύμων· σύντομα το πόρισμα των εμπειρογνωμώνων της Παλαιστινιακής Αρχής για την υπόθεση.
Ολοκληρώθηκαν την Τετάρτη οι επαφές του υφυπουργού Εξωτερικών Παναγιώτη Σκανδαλάκη με τους υπουργούς Εξωτερικών του Ισραήλ και της Παλαιστινιακής Αρχής σχετικά με την κατάσταση στο Πατριαρχείο Ιεροσολύμων.
Ο κ. Σκανδαλάκης ενημερώθηκε από τον Παλαιστίνιο ομόλογό του για την πρόοδο των εργασιών της επιτροπής εμπειρογνωμόνων της Παλαιστινιακής Αρχής, η οποία φέρεται να βρίσκεται στο τελευταίο στάδιο για την έκδοση του πορίσματός της. Επίσης, ενημερώθηκε για την πρόσφατη συνάντηση που είχε ο Παλαιστίνιος πρωθυπουργός Αχμέντ Κορέι με τον Πατριάρχη Ειρηναίο.
Ακολούθησε συνάντηση του υφυπουργού Εξωτερικών με τον Ισραηλινό υπουργό Εξωτερικών Σιλβάν Σαλόμ. Και οι δύο πλευρές εκτίμησαν τις εξελίξεις με βάση τα νέα δεδομένα κατόπιν της κρίσης εντός της Αγιοταφίτικης Κοινότητας.
Την Πέμπτη, ο κ. Σκανδαλάκης θα συναντηθεί με το νέο υπουργό Εσωτερικών της Ιορδανίας, Αουνί Γιαρβάς, και κατόπιν αναμένεται να ενημερώσει τα μέσα ενημέρωσης για το περιεχόμενο των επαφών του.
Σε μια παράλληλη εξέλιξη, το απόγευμα της Τετάρτης επέστρεψαν από το Αμαν οι αρχιερείς Τιμόθεος, Αμβρόσιος και Χρυσόστομος, οι οποίοι ήταν προσκεκλημένοι του νέου υπουργού Εσωτερικών, με τον οποίο συζήτησαν για το Πατριαρχείο Ιεροσολύμων. Είναι η πρώτη φορά που η ιορδανική κυβέρνηση απηύθυνε πρόσκληση στους διαφωνούντες αρχιερείς, οι οποίοι είχαν υπογράψει τη δήλωση κατά του Πατριάρχη Ειρηναίου.
Αναρωτιέσαι γιατί κάποιοι άνθρωποι αποκτούν τεράστια επιρροή και followers στα social media, ενώ άλλοι μένουν στην αφάνεια; Η ψυχολογία έχει την απάντηση.
Kάθε Κυριακή στις 11:30 π.μ, σε μια παράσταση για όλη την οικογένεια που υμνεί τη φιλία, την ελευθερία και το μεγάλο ταξίδι της ζωής από την παιδική ηλικία στην ενηλικίωση.
Την Παρασκευή 6 Φεβρουαρίου, η Κρινιώ Νικολάου ανεβαίνει στη σκηνή του Stage 7, μαζί με τον Θάνο Πανουργιά, για την μουσικοθεατρική παράσταση Κόντρα ρόλος.
Η παράσταση «φαινόμενο» για την ζωή του Ρούντολφ Νουρέγιεφ, με πάνω από ένα εκατομμύριο θεατές σε όλο τον κόσμο, έρχεται στις 25 και 26 Απριλίου στο Θέατρο Κάτια Δανδουλάκη.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας