Με αλλαγές στην ενδεκάδα ο Ηρακλής απέναντι στο Κερατσίνι για το Κύπελλο
Με αρκετές αλλαγές στη σύνθεση του, σε σχέση με το άτυχο ματς με τον ΠΑΟΚ, θα παραταχθεί ο Ηρακλής απέναντι στο Κερατσίνι για το Κύπελλο, στη ρεβάνς του 2-1 της Θεσσαλονίκης. Στην αποστολή και ο Αμπντουλάι Κέιτα, μετά από απουσία περίπου ενός μήνα.
Με αρκετές αλλαγές στη σύνθεση του, σε σχέση με το άτυχο ματς με τον ΠΑΟΚ, θα παραταχθεί ο Ηρακλής απέναντι στο Κερατσίνι για το Κύπελλο, στη ρεβάνς του 2-1 της Θεσσαλονίκης.
Στην αποστολή συμπεριελήφθη ο Αμπντουλάι Κέιτα, μετά από απουσία περίπου ενός μήνα λόγω τραυματισμού.
Αντιθέτως, αποκλείστηκαν από την αποστολή οι διεθνείς, Λαγός, Παντελής Καπετάνος, Παπαζαχαρίας, Περπερίδης και Μουράτι, όπως επίσης και οι τραυματίες, Δρούγας, Σεγκιρί, Παπαποστόλου.
Είναι λοιπόν πιθανό ο ο Ηρακλής να ξεκινήσει με τους: Αμπάρη ή Διλμπέρη, Στεφανή, Κατσαμπή, Γκαρσία, Σνάουτσνερ, Πουρσανίδη, Ιωάννου, Μουζάκα, Κώστα Καπετάνο, Μίετσελ και Χολφάιν.
Την αποστολή συμπληρώνουν οι: Σινιόρι, Κεϊτά, Νεμπεγλέρας, Μπακιρτζίογλου, Διαμαντίδης, Παπαζούδης.
Το συγκρότημα θα παρουσιάσει ζωντανά το νέο του άλμπουμ «Οργή Λαού» καθώς και τραγούδια μέσα από όλη του τη δισκογραφία, όπου συχνά πρωταγωνιστούν οι στίχοι σπουδαίων Ελλήνων ποιητών.
Ο Αργύρης Μπακιρτζής και οι Χειμερινοί Κολυμβητές επιστρέφουν στον λόφο του Φιλοπάππου, με τα τραγούδια τους αλλά και τις ιστορίες που κάνουν κάθε φορά αυτή τη συνάντηση μοναδική.
Η Τότεναμ κινδυνεύει με υποβιβασμό με τον Ρομπέρτο Ντε Τσέρμπι να θέλει να ενισχύσει το επιτελείο του με έναν ψυχολόγο για να βοηθήσει τους παίκτες του.