Στην Πειθαρχική Επιτροπή ο βοηθός διαιτητή του αγώνα Ξάνθης-Ολυμπιακού
Στην Πειθαρχική Επιτροπή Διαιτησίας παραπέμπει η ΚΕΔ τον βοηθό διαιτητή, Αντώνη Μπλάθρα, για κακή εφαρμογή των κανονισμών στα δύο γκολ της Ξάνθης στον αγώνα με τον Ολυμπιακό για την 3η αγωνιστική της Α Εθνικής. Ήδη τον αντικατέστησε σε ματς Κυπέλλου.
Στην Πειθαρχική Επιτροπή Διαιτησίας παραπέμπει η ΚΕΔ τον βοηθό διαιτητή, Αντώνη Μπλάθρα, για κακή εφαρμογή των κανονισμών στα δύο γκολ της Ξάνθης στον αγώνα με τον Ολυμπιακό για την 3η αγωνιστική της Α Εθνικής.
Ήδη, η Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας τον αντικατέστησε με τον Η. Φίτσα, στον αγώνα του Κυπέλλου Ελλάδας Κέρκυρας-Παναιτωλικού που είναι προγραμματισμένος να διεξαχθεί την Τετάρτη.
Μια κίνηση που μπορεί να ερμηνευθεί ως προάγγελος της τιμωρίας του Μπλάθρα.
Το συγκρότημα θα παρουσιάσει ζωντανά το νέο του άλμπουμ «Οργή Λαού» καθώς και τραγούδια μέσα από όλη του τη δισκογραφία, όπου συχνά πρωταγωνιστούν οι στίχοι σπουδαίων Ελλήνων ποιητών.
Ο Αργύρης Μπακιρτζής και οι Χειμερινοί Κολυμβητές επιστρέφουν στον λόφο του Φιλοπάππου, με τα τραγούδια τους αλλά και τις ιστορίες που κάνουν κάθε φορά αυτή τη συνάντηση μοναδική.
Η Τότεναμ κινδυνεύει με υποβιβασμό με τον Ρομπέρτο Ντε Τσέρμπι να θέλει να ενισχύσει το επιτελείο του με έναν ψυχολόγο για να βοηθήσει τους παίκτες του.