Η νίκη δεν θα σημάνει πρόκριση, ο Σουμ συγκρατεί τους «πράσινους» εν όψει Αϊντχόφεν
Δεν θεωρεί καθοριστικό ο Σουμ το ματς του Παναθηναϊκού την Τετάρτη κόντρα στην Αϊντχόφεν. Τόνισε μάλιστα ότι ακόμα και οι «πράσινοι» κερδίσουν, δεν θα έχουν σιγουρέψει την πρόκρισή τους. Εύχεται πάντως να συνεχίσει τη θετική παράδοση μέσα στην Ολλανδία.
Δεν θεωρεί καθοριστική ο Γιτζάκ Σουμ τη 2η αγωνιστική για την εξέλιξη των ομίλων του Champions League. Όπως μάλιστα δήλωσε στην Ολλανδία, ακόμα και εάν ο Παναθηναϊκός επικρατήσει στο ματς της Τετάρτης με την Αϊντχόφεν, δεν θα θεωρεί σίγουρη την πρόκρισή του.
«Ξεκινήσαμε καλά με τη νίκη επί της Ρόζενμποργκ, αλλά τίποτα δεν θα έχει κριθεί, ακόμη και μετά τα αποτελέσματα της Τετάρτης», τόνισε χαρακτηριστικά ο τεχνικός του «τριφυλιού», στη συνέντευξη Τύπου που έδωσε την Τρίτη στο «Φίλιπς Στάντιον».
Ο Ισραηλινός προπονητής δεν θέλησε να πει τίποτα για τα πλάνα του σχετικά με την ενδεκάδα που προτίθεται να παρατάξει στην αναμέτρηση, λέγοντας ότι θα αποφασίσει πριν την έναρξη.
«Ελπίζω να συνεχίσω την παράδοση που έχει ο Παναθηναϊκός στην Ολλανδία», απάντησε, σε σχετική ερώτηση που αφορούσε το ότι οι «πράσινοι» δεν έχουν ηττηθεί στις τρεις επισκέψεις τους στην Ολλανδία, αλλά και το γεγονός ότι, στις τρεις προηγούμενες φορές που αντιμετώπισαν ολλανδική ομάδα, έφθασαν τουλάχιστον στα ημιτελικά τουChampions League ή του Κυπέλλου Πρωταθλητριών παλαιότερα.
Τους παίκτες των πρωταθλητών Ελλάδας εκπροσώπησε στη συνέντευξη Τύπου ο Κώστας Χαλκιάς, ο οποίος τόνισε:
«Κάθε ευρωπαϊκό παιχνίδι είναι πολύ σημαντικό για τον Παναθηναϊκό. Αγωνιζόμαστε με μια πολύ δυνατή ομάδα, με μεγάλη εμπειρία στο Champions League. Θα δώσουμε όλες μας τις δυνάμεις για ένα θετικό αποτέλεσμα. Αν πάρουμε ένα καλό αποτέλεσμα, δεν θα σημαίνει ότι θα έχουμε περάσει στην επόμενη φάση.
» Υπάρχει ακόμη πολύ δρόμος, με την Αρσεναλ να παραμένει φαβορί».
Το συγκρότημα θα παρουσιάσει ζωντανά το νέο του άλμπουμ «Οργή Λαού» καθώς και τραγούδια μέσα από όλη του τη δισκογραφία, όπου συχνά πρωταγωνιστούν οι στίχοι σπουδαίων Ελλήνων ποιητών.
Ο Αργύρης Μπακιρτζής και οι Χειμερινοί Κολυμβητές επιστρέφουν στον λόφο του Φιλοπάππου, με τα τραγούδια τους αλλά και τις ιστορίες που κάνουν κάθε φορά αυτή τη συνάντηση μοναδική.
Η Τότεναμ κινδυνεύει με υποβιβασμό με τον Ρομπέρτο Ντε Τσέρμπι να θέλει να ενισχύσει το επιτελείο του με έναν ψυχολόγο για να βοηθήσει τους παίκτες του.