Στη Σαρδηνία ο Κατεργιαννάκης, που δηλώνει ανυπόμονος να ζήσει την εμπειρία
Στη Σαρδηνία έφτασε το απόγευμα της Τετάρτης ο Φάνης Κατεργιαννάκης και την Παρασκευή θα παρουσιαστεί επισήμως από τη διοίκηση της Κάλιαρι. «Ανυπόμονος να ζήσει την εμπείρία» δήλωσε ο διεθνής τερματοφύλακας στα ιταλικά ΜΜΕ.
Στη Σαρδηνία έφτασε το απόγευμα της Τετάρτης ο Φάνης Κατεργιαννάκης και την Παρασκευή θα παρουσιαστεί επισήμως από τη διοίκηση της Κάλιαρι.
Ο διεθνής τερματοφύλακας πέρασε από ιατρικές εξετάσεις και επισκέφθηκε και το προπονητικό κέντρο της νέας του ομάδας.
«Είναι ένα όνειρο για μένα που γίνεται πραγματικότητα, να αγωνιστώ στο καμπιονάτο. Αλλωστε για κάθε Ευρωπαίο ποδοσφαιριστή είναι ιδανικό να αγωνιστεί σε μια ομάδα της Serie A.
» Η Κάλιαρι είναι ένας σύλλογος με μεγάλη ιστορία και πολύ ενθουσιασμό. Είμαι ανυπόμονος να ζήσω αυτή την εμπειρία» είπε ο πρώην γκολκίπερ του Ολυμπιακού στο τοπικά ΜΜΕ.
Ο Αργύρης Μπακιρτζής και οι Χειμερινοί Κολυμβητές επιστρέφουν στον λόφο του Φιλοπάππου, με τα τραγούδια τους αλλά και τις ιστορίες που κάνουν κάθε φορά αυτή τη συνάντηση μοναδική.
Ο Αλεσάντρο Παγιόλα είναι από τους παίκτες που έχουν τραβήξει το ενδιαφέρον πολλών ομάδων της Euroleague, με τον ΠΑΟΚ να θέλει κι εκείνος να μπει στην… κούρσα.
Ο Λαμίν Γιαμάλ σκόραρε και τραυματίστηκε απέναντι στην Θέλτα, με τους Ισπανούς να περιμένουν τις εξετάσεις του για να δουν αν θα προλάβει το Παγκόσμιο Κύπελλο.