Ανθρώπινο ντόμινο σχημάτισαν κάτω από την Ακρόπολη 3.500 πρόσκοποι
Στοιχισμένοι κάτω από την Ακρόπολη περίπου 3.500 μέλη του Σώματος Ελλήνων Προσκόπων σχημάτισαν την Κυριακή ανθρώπινο ντόμινο, γιορτάζοντας με αυτόν τον πρωτότυπο και θεαματικό τρόπο την επιστροφή των Ολυμπιακών Αγώνων στην Ελλάδα.
Στοιχισμένοι κάτω από την Ακρόπολη, στον πεζόδρομο της Διονυσίου Αρεοπαγίτου, περίπου 3.500 μέλη του Σώματος Ελλήνων Προσκόπων σχημάτισαν την Κυριακή ανθρώπινο ντόμινο, που σύντομα θα μπει στο βιβλίο Guinness, γιορτάζοντας με αυτόν τον πρωτότυπο και θεαματικό τρόπο την επιστροφή των Ολυμπιακών Αγώνων στην Ελλάδα.
Οι πρόσκοποι, έχοντας φτιάξει μία αλυσίδα από την Ακρόπολη έως τις Στήλες του Ολυμπίου Διός, άρχισαν να πέφτουν ο ένας μετά τον άλλο, δίνοντας μέσα σε ατμόσφαιρα παιχνιδιού και χαράς το μήνυμα της συμμετοχής και του εθελοντισμού στους Αγώνες. Οι ίδιοι άλλωστε συμμετέχουν ενεργά στη διοργάνωση ως εθελοντές.
Με το χάπενινγκ αυτό, όπως δήλωσε ο Γενικός Έφορος του Σώματος Ισίδωρος Κανέτης, ολοκληρώθηκε μία σειρά εκδηλώσεων στην Αθήνα, που περιλάμβαναν από παιχνίδια έως μία συναυλία στο Ζάππειο. Στην εκδήλωση παρέστησαν ο νομάρχης της Αθήνας κ. Σγουρός, η αντιδήμαρχος κ. Βαλσαμάκη, ο αναπληρωτής δήμαρχος κ. Σκυλακάκης και πλήθος κόσμου.
Με χιούμορ, ένταση και συνεχείς ανατροπές, η παράσταση «Push Up» βυθίζεται στα άδυτα μιας πολυεθνικής, όπου η προσωπική και επαγγελματική ανέλιξη μετατρέπεται σε αγώνα επιβίωσης.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας