Τρίωρη στάση εργασίας για τις 20 Μαρτίου αποφάσισε η ΟΣΠΑ
Τρίωρη στάση εργασίας για τις 20 Μαρτίου και μια 24ωρη απεργία, η ημερομηνία της οποίας θα καθοριστεί στο τακτικό συνέδριο της ΟΣΠΑ, στις 22 Μαρτίου, αποφάσισαν -μεταξύ άλλων- την Πέμπτη οι εργαζόμενοι στην Ολυμπιακή Αεροπορία.
Τρίωρη στάση εργασίας για τις 20 Μαρτίου. καθώς και μια 24ωρη απεργία, η ημερομηνία της οποίας θα καθοριστεί στο τακτικό συνέδριο της ΟΣΠΑ στις 22 Μαρτίου, αποφάσισαν μεταξύ άλλων οι εργαζόμενοι στην Ολυμπιακή Αεροπορία, κατά τη διάρκεια έκτακτου συνεδρίου της ΟΣΠΑ που πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη.
Οι εργαζόμενοι θα επιδιώξουν συναντήσεις με όλα τα κόμματα, τη ΓΣΕΕ, το ΕΚΑ, εκπροσώπους της Ευρωπαϊκής Ένωσης και του απόδημου ελληνισμού, ενώ κλιμάκια της Ομοσπονδίας θα περιοδεύσουν σε όλη την Ελλάδα, προκειμένου να ενημερώσουν όλους τους εργαζόμενους στην Ολυμπιακή Αεροπορία για το πρόγραμμα δράσης που θα ακολουθήσει η ΟΣΠΑ.
Υπενθυμίζεται ότι οι εργαζόμενοι απορρίπτουν στο σύνολό του το νέο πρόγραμμα εξυγίανσης του εθνικού αερομεταφορέα που παρουσίασε πρόσφατα η κυβέρνηση.
Με χιούμορ, ένταση και συνεχείς ανατροπές, η παράσταση «Push Up» βυθίζεται στα άδυτα μιας πολυεθνικής, όπου η προσωπική και επαγγελματική ανέλιξη μετατρέπεται σε αγώνα επιβίωσης.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας