Αυξάνεται η διείσδυση της Hyundai στη διεθνή αγορά
Ιδιαίτερα ενθαρρυντικά για το μέλλον είναι τα συμπεράσματα που εξάγονται από τα στοιχεία των συνολικών πωλήσεων της Hyundai για το πρώτο τρίμηνο του 2002.
Ιδιαίτερα ενθαρρυντικά για το μέλλον είναι τα συμπεράσματα που εξάγονται από τα στοιχεία των συνολικών πωλήσεων της Hyundai για το πρώτο τρίμηνο του 2002.
Την περίοδο Ιανουαρίου-Μαρτίου οι συνολικές πωλήσεις της κορεατικής αυτοκινητοβιομηχανίας ανήλθαν στα 402.766 οχήματα, παρουσιάζοντας αύξηση 8,4 % σε σχέση με το ίδιο περσινό διάστημα. Ειδικότερα, οι εγχώριες πωλήσεις το πρώτο τρίμηνο του 2002 έφτασαν τα 189.831 οχήματα, σημειώνοντας αύξηση ύψους 22,7% σε σχέση με το αντίστοιχο διάστημα πέρυσι, όταν είχαν διατεθεί 154.742 οχήματα.
Ειδικότερα, το Mάρτιο η Hyundai εξήγαγε 79.487 οχήματα, σημειώνοντας αύξηση 41,9 % σε σχέση με το Φεβρουάριο του 2002. Αντίστοιχα, οι εγχώριες πωλήσεις έφτασαν τα 70.157 οχήματα, παρουσιάζοντας αύξηση ύψους 29,2% σε σχέση με τον προηγούμενο μήνα, ενώ σε σχέση με τον περασμένο Μάρτιο η αύξηση αυτή αγγίζει το 13,8%.
Συνολικά, οι πωλήσεις των κορεατικών μοντέλων το Μάρτιο ανήλθαν στα 149.644 οχήματα σε σύγκριση με 110.331 το Φεβρουάριο, αντιπροσωπεύοντας αύξηση ύψους 35,6%, ενώ σε σύγκριση με το ίδιο διάστημα πέρυσι η αύξηση ανέρχεται στο 3,7% .
Αξίζει να σημειωθεί ότι η Hyundai διαθέτει μοντέλα σχεδόν για κάθε κατηγορία (Segment A: Atos, Segment C: Accent, Segment D: Elantra, MPV: Matrix, Coupe: Coupe, 4X4: Santa Fe) ενώ τους ερχόμενους μήνες αναμένεται η κυκλοφορία του supermini Getz με κινητήρες 1,1lt, 1,3lt, και 1,6lt, που θα δώσει νέα ώθηση στις πωλήσεις της κορεατικής αυτοκινητοβιομηχανίας.
Ο τρομπετίστας Ανδρέας Πολυζωγόπουλος, προσκαλεί τον Ολλανδό πιανίστα Diederik Wissels και την Πορτογαλίδα ερμηνεύτρια Ana Rocha για μια ξεχωριστή συνάντηση στη σκηνή του Half Note Jazz Club.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας