Παραιτήθηκε ο πρόεδρος του νοσοκομείου Αλεξανδρούπολης
Θεσσαλονίκη: Την παραίτησή του από τη θέση του διοικητικού συμβουλίου του Γενικού Περιφερειακού Νοσοκομείου Αλεξανδρούπολης, υπέβαλε στον υπουργό Υγείας και Πρόνοιας, Αλέκο Παπαδόπουλο, ο Βασίλης Παρασχίδης.
Θεσσαλονίκη: Την παραίτησή του από τη θέση του διοικητικού συμβουλίου του Γενικού Περιφερειακού Νοσοκομείου Αλεξανδρούπολης υπέβαλε στον υπουργό Υγείας και Πρόνοιας, Αλέκο Παπαδόπουλο, ο Βασίλης Παρασχίδης.
Στην επιστολή του ο κ. Παρασχίδης κάνει λόγο για «αυξημένες υποχρεώσεις στον ιδιωτικό τομέα» που δεν του επιτρέπουν να διαθέτει τον απαραίτητο χρόνο για να ανταποκριθεί πλήρως στα καθήκοντα του προέδρου του νοσοκομείου.
Ωστόσο, ο πραγματικός λόγος της παραίτησης φαίνεται πως είναι το περιστατικό που συνέβη το Μ. Σάββατο, όταν μια 33χρονη η οποία έπασχε από εγκεφαλική αιμορραγία έπρεπε να μεταφερθεί σε νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης και δεν υπήρχε ούτε ένας γιατρός από τους 63 που εφημέρευαν για να τη συνοδέψει στο ασθενοφόρο. Μετά τη δημοσιοποίηση του γεγονότος, ο υπουργός Υγείας είχε ζητήσει την παραίτηση του κ. Παρασχίδη από τη θέση του προέδρου του νοσοκομείου.
health.in.gr
- Allianz: Ο κόσμος χωρίς το ΝΑΤΟ – Εξετάζοντας τις πιθανότητες
- Συνταγή: Παραδοσιακή χορτόπιτα
- Συνάντηση Πούτιν με τους απεσταλμένους των ΗΠΑ Γουίτκοφ και Κούσνερ για τον πόλεμο στην Ουκρανία
- Σε ποιες περιοχές επιμένει η κακοκαιρία την Πέμπτη – Καταιγίδες και θυελλώδεις άνεμοι
- Το blueberry είναι superfood (έστω κι αν δεν του φαίνεται)
- Σοβαρές παθήσεις στον εγκέφαλο προκαλεί η ατμοσφαιρική ρύπανση
- Τα μυστικά της συνταξιοδότησης για γονείς ανηλίκων
- Ο Μαγγελάνος πέρα από τον μύθο – Ήρωας, κατακτητής ή κάτι πιο σκοτεινό;
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Πέμπτη 22.01.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/01/josh-gordon-h8Od9ze-0o-unsplash-315x220.jpg)































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442