Πέμπτη 09 Απριλίου 2026
weather-icon 20o
Επικράτησε με περίπατο 102-77 του Αρη

Επικράτησε με περίπατο 102-77 του Αρη

Παγκόσμια αποκλειστικότητα διεκδικεί ο αγώνας του Πανιωνίου με τον Αρη, αφού η μασκότ - πάνθηρας των γηπεδούχων... αποβλήθηκε από τον αγώνα, όταν συμμετείχε σε επεισόδιο που δημιουργήθηκε μεταξύ του Διαμαντόπουλου και του Φίριτς. Το συγκεκριμένο περιστατικό πάντως ωφέλησε την ομάδα της Νέας Σμύρνης, που αναγκάστηκε να βγει από το λήθαργο και να επιβληθεί με άνεση, 102-77, του ταλαιπωρημένου Αρη.

26

Παγκόσμια αποκλειστικότητα διεκδικεί ο αγώνας του Πανιωνίου με τον Αρη, αφού η μασκότ – πάνθηρας των γηπεδούχων… αποβλήθηκε από τον αγώνα, όταν συμμετείχε σε επεισόδιο που δημιουργήθηκε μεταξύ του Διαμαντόπουλου και του Φίριτς. Το συγκεκριμένο περιστατικό πάντως ωφέλησε την ομάδα της Νέας Σμύρνης, που αναγκάστηκε να βγει από το λήθαργο και να επιβληθεί με άνεση, 102-77, του ταλαιπωρημένου Αρη.

Υπό το βλέμμα του Στιβ Γιατζόγλου, που παρακολούθησε τον αγώνα από τις κερκίδες, οι «κιτρινόμαυροι» του βορρά προσπάθησαν να απειλήσουν τον Πανιώνιο μόνο για 15 λεπτά.


Η κακή τους ψυχολογική κατάσταση, τόσο από τα οικονομικά όσο και από τα διοικητικά προβλήματα, έκανε την εμφάνισή της με τον Ίνγκλις να διαπληκτίζεται με το διαιτητή της συνάντησης Νίκο Ζαβλανό και να βλέπει την έξοδο με ντισκαλιφιέ (38 δευτερόλεπτα πριν από τη λήξη του α ημιχρόνου), ενώ ο Φίριτς φιλονίκησε με το Διαμαντόπουλο αλλά στο τέλος της συνάντησης έφυγαν αγκαλιασμένοι.


Όταν λοιπόν η ομάδα του Σούμποτιτς συνειδητοποίησε τις δυνατότητες αλλά και τις αδυναμίες του Αρη, δεν αντιμετώπισε πρόβλημα να ξεπεράσει τους 100 πόντους. Έτσι από τα μισά του δεύτερου δεκαλέπτου ξεκίνησε την αντεπίθεσή της και στο ημίχρονο ο δείκτης του σκορ είχε ανεβεί στο 54-41.


Το τρίτο δεκάλεπτο έκλεισε με 71-57 και, όταν πλέον αντίπαλος ήταν μόνο ο πίνακας του σκορ, Διαμαντόπουλος και Ζντοβτς με πολλά κέφια έφτασαν στο τελικό 102-77.


Στην υπόθεση Ίνγκλις, ο Αρης θα επικαλεστεί το δεδικασμένο του Σίμπκινς (από τον Μακεδονικό) και είναι πολύ πιθανό να τιμωρηθεί μόνο με πρόστιμο. «Βρήκαν τον πεθαμένο και τον βαράνε» σχολίασε εκτός συνέντευξης Τύπου ο υπηρεσιακός προπονητής των «κιτρινόμαυρων» Νίκος Τσαχτάνης.


Εν τω μεταξύ, ερωτηθείς σχετικά ο Λευτέρης Σούμποτιτς για την υπόθεση Αρη απάντησε: «Όλοι ρωτάτε εμάς τους παλιούς παίκτες. Γιατί δεν βρίσκεται αυτούς που έφεραν τον Αρη σε αυτήν τη κατάσταση. Πρέπει ή να πληρώσουν τα χρέη ή να μπουν στη φυλακή.»


Παρών στις κερκίδες του κλειστού της Νέας Σμύρνης ήταν και ο πρόεδρος της ΚΑΕ Αρης Σταύρος Σερπάνος, που κατάφερε να προσελκύσει τα βέλη όλων των φιλάθλων του γηπέδου.


Πανιώνιος: Παπαλουκάς 10 (2), Μελάς 4 (1), Μαχόφσκι 2, Μάγλος 9, Ζντόβτς 25 (5), Διαμαντόπουλος 30 (1), Πετροδημόπουλος, Σκλάβος 2, Γουίλιαμς 13, Αγαδάκος 5 (1), Μοράλες 2.


Αρης: Παπανικολόπουλος 1, Μπαλής 2, Ραΐσεβιτς 12, Κλάπας 8 (1), Μάρκοβιτς 11, Φλώρος, Πέτροβιτς 9, Φίριτς 28 (2), Ίνγκλις 6, Κακαρούδης.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ALTER EGO MEDIA A.E.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΚΕΦΟΔΕ ΑΤΤΙΚΗΣ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 09 Απριλίου 2026
Cookies