Πάρος: Ανήλικος χτύπησε με γροθιές γυναίκα σε αναπηρικό καροτσάκι
Πρωτοφανής επίθεση σε ηλικιωμένη που αντιμετωπίζει κινητικά προβλήματα
Ανάστατη είναι η τοπική κοινωνία της Πάρου από πρωτοφανή επίθεση που δέχθηκε ηλικιωμένη με κινητικά προβλήματα, καθηλωμένη σε αναπηρικό καροτσάκι, από ανήλικο.
Σύμφωνα με το cyclades24, η 62χρονη που πριν από έναν χρόνο έχασε τον γιο της σε θανατηφόρο τροχαίο, το Σάββατο το μεσημέρι, όταν επέστρεφε το κοιμητήριο της Πάρου, δέχθηκε επίθεση από ανήλικο Ρομά.
Το περιστατικό συνέβη στην πλατεία της Εκατονταπυλιανής όπου ο ανήλικος τη χτυπούσε με γροθιές. Η γυναίκα ζητούσε βοήθεια και αφού έγινε αντιληπτή από περαστικούς κατάφερε να ξεφύγει και να αποφευχθούν τα χειρότερα.
Στη συνέχεια, η 62χρονη πήγε έντρομη στο αστυνομικό τμήμα του νησιού για να καταγγείλει το γεγονός, ωστόσο δεν κατέθεσε μήνυση, φοβούμενη τις απειλές που δέχτηκε από τον ανήλικο που τη χτύπησε.
- Προϊστορικός οργανισμός των 8 μέτρων ανήκε σε «χαμένο παρακλάδι της ζωής»
- Παραδέχθηκε την ανωτερότητα του αντιπάλου ο Τσιτσιπάς: «Ήταν άψογος στα κρίσιμα σημεία»
- Εξεταστική – ΟΠΕΚΕΠΕ: Κατάθεση για 13 χρόνια πριν – «Καμία σχέση με τη συντονισμένη απάτη που βλέπουμε σήμερα»
- Greek Tourism on Track for Record Revenues in 2025
- Άμεση αντίδραση σε πλημμυρικά φαινόμενα στην Καλαμάτα
- Ο Σπαλέτι απάντησε σε… προπονητή της εξέδρας: «Αν δεν σου αρέσει η Γιουβέντους, κάτσε σπίτι» (vid)
- Στέφανος Παπαδόπουλος: «Σκέφτηκα να αποσύρω τη μήνυση κατά του Γιώργου Μαζωνάκη»
- Καιρός: Βροχές στην Αττική το απόγευμα και τη νύχτα – Πώς θα εξελιχθούν τα καιρικά φαινόμενα
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Πέμπτη 22.01.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/01/josh-gordon-h8Od9ze-0o-unsplash-315x220.jpg)



































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442