Έφυγε από τη ζωή σήμερα τα ξημερώματα ο δημοσιογράφος Ντίνος Ροδόπουλος, σε ηλικίας 67 ετών, μετά από την σύντομη μάχη του με την επάρατη νόσο. Ο δημοσιογράφος είχε διαγνωστεί με καρκίνο πριν από περίπου δύο μήνες και άφησε την τελευταία του πνοή στο νοσοκομείο «Ερρίκος Ντυνάν», όπου νοσηλευόταν το τελευταίο διάστημα.
Σύμφωνα με την ΕΡΤ, ήταν γιος του δημοσιογράφου Βασίλη Ροδόπουλου. Εργάστηκε για πρώτη φορά στον Ελεύθερο Τύπο, στη συνέχεια ως κοινοβουλευτικός συντάκτης στην εφημερίδα Απογευματινή και μετά στην ΕΡΤ, ενώ τα τελευταία χρόνια διετέλεσε Διευθυντής των περιφερειακών σταθμών της Ελληνικής Ραδιοφωνίας.
Είχε συνταξιοδοτηθεί πριν από τρία χρόνια. Η κηδεία του Ντίνου Ροδόπουλου θα γίνει την Τρίτη 14 Μαρτίου 2023 στις 12 το μεσημέρι στο Νεκροταφείο Καισαριανής.
Πέντε ερωτικές ιστορίες, τοποθετημένες σε διαφορετικές εποχές της Ελλάδας, συνθέτουν το κοινό σύμπαν του έργου «Η Αστερόσκονη», όπου άνθρωποι και χρονικότητες συναντιούνται γύρω από την ίδια ανάγκη για αγάπη και σύνδεση.
Η Δευτέρα 9 Μαρτίου είναι αφιερωμένη στον Αντώνη Καλογιάννη, καθώς το έργο του θα «ζωντανέψει» στη σκηνή του θεάτρου Παλλάς, μέσα από τη μουσική παράσταση «Η φωνή της ψυχής μας».