Φιλοξενούμενος της «Κιβωτού»: «Οι αστυνομικοί είναι οι καλύτεροι… Μασόνοι»
«Είναι ο πατέρας μας και ξέρουμε τον μπαμπά μας»
Μεγάλη ένταση δημιουργήθηκε στο πλατό της εκπομπής «Αλήθειες με τη Ζήνα», ανάμεσα στους φιλοξενούμενους της Κιβωτού του Κόσμου και τον Γιώργο Καλλιακμάνη.
Συγκεκριμένα, η Ζήνα Κουτσελίνη φιλοξένησε στην εκπομπή της τρεις άνδρες, οι οποίοι φιλοξενήθηκαν ως παιδιά στην Κιβωτό του Κόσμου.
Μεταξύ άλλων, οι τρεις πρώην φιλοξενούμενοι της Κιβωτού του Κόσμου αναφέρθηκαν στο πως βίωσαν εκείνοι την περίοδο που ήταν στην δομή, ενώ στη συνέχεια ανέβηκαν οι τόνοι και είναι μια έντονη αντιπαράθεση με τον Γιώργο Καλλιακμάνη.
Συγκεκριμένα, κατά την διάρκεια της κουβέντας τους υποστήριξαν για τον πατέρα Αντώνιο: «Είναι ο πατέρας μας και ξέρουμε τον μπαμπά μας, ξέρουμε ότι ο κύριος από ‘δω (σ.σ. Καλλιακμάνης) είναι αστυνόμος και δεν θα κλέψει, κι όμως κλέβει».
«Ποιος το λέει αυτό; Περίμενε. Ποιος λέει ότι οι αστυνόμοι δεν κλέβουν. Υπάρχουν κι αστυνόμοι που κλέβουν. Αλλά η αστυνομία τους βγάζει έξω αυτούς» απάντησε ο κ. Καλλιακμάνης.
Τότε η ένταση της συζήτησης ανέβηκε με τον νεαρό να λέει «οι διοικητές της αστυνομίας μας δίνουν τις καλύτερες δουλειές. Η αστυνομία είναι η καλύτερη. Μασόνοι…life».
Δείτε το βίντεο
- Ιράν: Το κύμα αμφισβήτησης ενισχύεται, αλλά το καθεστώς θα αντέξει, λένε αναλυτές
- Σύρος: Στήριξη σε 100 παιδιά και τις οικογένειές τους
- Φουρνιέ: «Περιμένουμε μία δύσκολη μάχη με την Παρτιζάν – Ποτέ δεν είναι εύκολο να παίζεις εκεί»
- Αγωνία για την 16χρονη Λόρα – Βίντεο ντοκουμέντο από την άφιξή της στην Αθήνα
- Ο εισαγγελέας της Νότιας Κορέας ζητά την θανατική ποινή για τον πρώην πρόεδρο Γιουν
- Ερώτηση ΣΥΡΙΖΑ: «800 εκατ. από 64 δράσεις ΕΣΠΑ για ΜμΕ, μηδέν ευρώ δαπάνη – Είναι σκοπιμότητα, όχι ανικανότητα
- Διαβατήρια: Τα πιο ισχυρά του κόσμου το 2026 – Πού βρίσκεται η Ελλάδα
- Τζόλης: «Θέλω να παίξω σε ομάδες όπως η Μπαρτσελόνα ή η Λίβερπουλ»
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τρίτη 13.01.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/01/luke-irving-xqeJbG99nFE-unsplash-1-315x220.jpg)



















































![Βόλος: Συναγερμός στο νοσοκομείο – Άνδρας απειλεί να πέσει στο κενό [εικόνες]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/01/a2-4-1200x776-315x220.jpg)






















Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442